2019. február 19., kedd

too much

Vasárnap reggel pedig 7 körül keltünk, némileg összeszedtük magunkat, és meglátogattuk a szüleimet. Anyunak szóltam, hogy jövünk, de aput meg akartuk lepni, mert 77 éves lett ( egy percig nem értettük, miért mondja, hogy ő ma két hetes), vittünk neki Bailey's-t, meg olasz sütiket, reggeliztünk, kutyáztunk - olyan jó hazamenni, nagyon szeretem, hogy ilyen jó náluk a hangulat mindig. Apu néhány hete bajuszt is növesztett, ami teljesen ősz - sosem volt neki, nem tudom, hogy jött ez, mondjuk jobb, mintha egy cabriot vett volna. Ott volt az unokahúgom, fogtuk őt és a kutyit is, és lementünk a Duna-partra kavicsokat dobálni. Barni kölcsönkapott egy elektromos gördeszkát, ő ott suhangatott körülöttünk, míg mi sétáltunk, nagyon idilli volt, meg hát elképesztő ez az idő.

Délután pedig névnapoztunk Barni szüleinél, volt terülj-terülj asztalkám, elképesztően jól főznek, mi meg vittünk sütit a Dolcissimából. Mondjuk pont nagyon rám férne, hogy kicsit jobban odafigyeljek a kajára, meg már megint 2 hete nem láttam az edzőtermet belülről, nem azért mert nem akartam, hanem mert nem volt rá időm. Venni fogok egy turmixgépet (csak hova rakom), azzal egy csomó zöldséget-gyümölcsöt észrevétlenül el lehet fogyasztani. Egyébként náluk pihent télen a bicóm, és el akartam hozni, hogy legurulok hozzánk a hegyről, de ott állt körülöttem Barni és az egész családja, hogy meg fogok fázni, sötét van, elütnek az autók, rakjuk be inkább a kocsiba, de nem fér be, de vegyük ki a kereket. Aztán egy ponton mondtam nekik, hogy ez itt egy kerékpár, arra tervezték, hogy A-ból B-be eljussak bele, lámpám is van, hagyjanak már békében hazagurulni vele. És hétfőn meg is nyitottam a bicajszezont, mennyire másképp indul így a reggelem.

Ma pedig kifejezetten stresszes vagyok, de annyira, hogy érzem a feszültséget a tarkómon, nincs egy szabad pillanatom sem, és ha lenne, akkor is dolgozatokat kellene javítanom. Tegnap este színházban voltunk, és előtte volt úgy 3 órám otthon, kicsit összerántottam a lakást, aztán meg leültem a kanapéra, és dogákat javítottam, és nagyon jólesett kicsit otthon, csendben ülni, csak annyira szerettem volna kikapcsolni az agyam, de hát nem lehetett. Meg azóta is szeretném, de nem sikerül. 

Ma délutánra két találkozót beszéltem le, egyet Gabesszel, egyet meg a lányokkal, ami tök jó laza program lenne, ha nem ékelődne közéjük egy magánórám a város egy távoli pontján. Néha úgy érzem, annyira bénán szervezem az életem. 

3 megjegyzés:

  1. Én ugyanebből a célból szereztem be turmixgépet, hogy többféle zöldséggel dobjam fel az amúgy igen egyoldalú étkezésem. A gyümölcssmoothiekkal nincs baj, azok mindig finomak, de a zöldséges verzión még van mit javítani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is épp azon vacillálok, melyik gyümölcs elég markáns, h alapja lehessen vmi zöldséges smoothie-nak. mert eddig csak egy fél répát sikerült sikerrel beletenni a gyümikbe, az meg még nem sok :D

      viszont a bolti gyümileves/mézes kiegészítést legalább már elhagytuk.

      Törlés
  2. A tuti: egy nagy marék bébispenót, 1-2 alma, 0,5-1 banán, víz. Ez az alap, így is finom. Mehet bele narancs, nyáron barack. Eddig mindenki imádta (6-84 év között tesztelve). Ami fontos: egy nagy pohár vizet érdemes meginni utána.

    VálaszTörlés