2019. március 18., hétfő

Szlovénia

Úgy volt, hogy pénteken elautózunk Szlovéniába. De aztán Barni mondta szerdán, hogy miért nem csütörtökön indulunk, hát abszolút ráérnénk, milyen jó lett volna már pénteken ott ébredni. Ohhó, mondtam erre, nincs itt semmi probléma, pillanatok alatt találok én csütörtökre is valami vagány kis airbnb-t, és tényleg, ez lett amúgy eddig a legszuperebb szállásunk evör, majd mesélek róla. Így pénteken Ljubljanában ébredtünk, a piacon reggeliztünk, a késő délutáni ebédünket Piranban, a tengerparton, sirályvijjogás mellett ejtettük meg, és jól teletömhettem végre a hasam friss tengeri kütyükkel, meg megihattam az évad első aperol spritzét. Este pedig megérkeztünk Bledbe, ahol a szállásunk terasza a tóra nézett, és még majdnem két teljes napot ott hédereztünk, bringáztunk, gördeszkáztunk, csónakáztunk, kártyáztunk, aludtunk, óriásiakat beszélgettünk. 

Tegnap pedig, mikor hazaértünk, annyira fel voltam töltődve, hogy gyorsan vettem virágot a pasim anyukájának, a sógornőjének meg magunknak is, lendületből kitakarítottam a lakást, majd átmentünk még Barni öccséék teraszára naplementét nézni és sütögetni. 

Este pedig úgy feküdtem le, hogy senkivel sem cserélnék a világon. És tényleg elképesztő, hogy ezek a csodás helyek itt vannak 5 órányi autóútra, vagyis egy köpésre.
















7 megjegyzés:

  1. Kerlek ird meg, hogy mely szallason voltatok:)

    VálaszTörlés
  2. De szuper! Szálláshelyek engem is érdekelnek!

    VálaszTörlés
  3. Az utolso kep pontosan hol keszult? Nagyon szepek!

    VálaszTörlés
  4. Öt hónapot éltem Szlovéniában, Ljubljanaban. Nincs olyan nap, hogy ne vágynék vissza, a szívem egy sarabkája örökké oda húz majd. :)

    VálaszTörlés