2019. április 12., péntek

busy but supersweeeet

Hosszú és kimerítő volt a hét, nagyon sok dolog volt, mégis nagyon úgy érzem, hogy a helyemen vagyok minden szempontból. A suliban őrület volt, eljutottunk egy vizsgához azzal a csoporttal, akik miatt sokszor nem aludtam, mert egyrészt iszonyúan jól tudnak angolul, van, aki kb anyanyelvi, másrészt rendkívül flegmák, legtöbbször teljes nihil  uralkodik, harmadrészt borzalmas a csoport-dinamikájuk, és egymást sem bírják - jópár tanárt elfogyasztottak már, és saját elmondásuk szerint is azért én kaphattam őket szeptemberben, mert más nem szívesen vállalta őket el. Egy ideig vért izzadtam velük, de aztán rájöttem, hogy ezt el kell engednem, olyan tinédzsereknek próbálok megfelelni, akiknek senki nem tud - úgyhogy csináltam a dolgom vidáman, leszartam, hogy tetszik-e nekik, heti egyszer pedig, ha a többi órán dolgoztak rendesen, akkor sorozatot néztem velük - és azóta tök jól működik a rendszer, sőt, a hangulat is jó. Most ezt a vizsgát nagyon komolyan vették, sokat készültünk rá és odatették magukat, levizsgáztattam őket, és parádésan sikerült mindenkinek, nagyon nagy dicséreteket kaptunk. Miután levizsgáztattam a 15 gyereket, azt mondta a kolléganőm, hogy "te most mindent megérdemelsz", és kirakott elém egy picike üveg Unicumot - gyűlölöm az unicumot, de azért ittunk egyet. 

De nem is ez volt a legjobb a hétben, hanem hogy kellett írniuk egy esszét is, és az egyik fiú mondta, hogy ő berakta az övét a fakkomba, aminek én látványosan örültem. Mikor furán néztek rám, meséltem, hogy még sosem kaptam semmit a fakkomba, és mindig irigykedve nézem a kollégákét, hogy mindenféléket kapnak, és van, akinek csoki van benne - hát mit kell csinálni, hogy az embernek csokit rakjon valaki a fakkjába? És akkor másnap odajött egy másik srác, Mr. Flegma but Superintelligent, és mondta, hogy szeretné kivenni az órát (negyedévente bizonyos feltételek mellett lehet két órát kivenni, van kis bérletük, aláírod, és akkor nem kell bejönniük órára), és mikor aláírtam a bérletét, mondta, hogy egyébként pedig hagyott egy fontos dokumentumot a fakkomban. Mint utólag rájöttem, egy tábla Milka csokit.

5 megjegyzés:

  1. awwww <3
    Ez a fakkba cuccolás ez olyan lehetett, mint amikor pár éve az egyik barátnőm postán küldött nekem karácsonyi képeslapot. Hát én olyan boldog voltam <3 (amúgy sort of együtt dolgoztunk, heti háromszor minimum találkoztunk)

    VálaszTörlés
  2. En meg mindig fujtatok, ha latom h az iroda telepakolta a fakkomat lenyegtelen, de szerintuk very imoprtant papirokkal :D

    VálaszTörlés
  3. Úr isten, a flegma gyerek lesz az, akiért később pisilni fognak a csajok (ha még most nem). :D Már most szeretem.

    VálaszTörlés