2019. július 23., kedd

fagyiii

Volt egy kicsi agymenésem az ig-n, mikor épp nagyon utáltam a hajam, raktam fel régi fotókat, hogy mi legyen, frufru, rövid, hosszú, és egészen sokan írtak, hogy vágassak frufrut. De nem vágattam, hanem helyette elmentem Gergőhöz, és hátul rövidebbre nyirattam, meg lettek benne rövidebb tincsek, elöl hosszabb maradt, és most újra működik, dúsabb, frizurásabb, nem csak úgy lóg lefele. Most megint nagyon szeretem.

Ma reggel pedig felébredtem fél 7 körül, ahogy szoktam, mikor Barni elkezdett sertepertélni, és én is kimentem inni meg fogat mosni, hogy induljon a nap. De ő rámparancsolt, hogy használjam ki, hogy aludhatok, ne nyomkodjam a telefonom, meg menjek piacra/edzeni/akárhova, hanem aludjak még. Vissza is feküdtem, álmodtam egy csomó baromságot, majd legközelebb a koffeinhiánytól fejfájással, délben ébredtem. Milyen hülyeség ez, végigaludni a fél napot, sokkal jobb, mikor felkelek reggel, mikor ő is, sokkal kipihentebben ébredek, és délre már ezer dolgot letudok. 

Ja, és asszem, még nem meséltem Anjunáról. Lett egy jégkrémes a Pozsonyi elején. Emlékszem, mikor az első nyitott, azóta vannak a Mammut mögött, meg a Sas utcában a Chez Dodo mellett, de valahogy sosem jutottam el a kóstolásig. Valamelyik nap valahonnan a Pozsonyin bringáztam hazafelé, és már egy pár napja kívántam egy kis minőségi édességet. Egy kicsi, epres-mangós (mindegyik fagyijuk tejmentes) jégkrémet választottam, és bemártattam tejcsokiba. De kb mindegyik ízt végig szeretném próbálni. Nem nagyon tudom leírni szavakkal, de az biztos: még sosem ettem ennyire finom jégkrémet,  a Magnum hozzá képest egy uncsi klisé, mindenképp próbáljátok ki, ha arra jártok. Csorog a nyálam azóta is, ha rá gondolok, és mindenkit elviszek majd hozzájuk jégkrémezni. 


2 megjegyzés:

  1. Az acai bowl-t kóstold meg ott mindenképp, én függő lettem ;).

    VálaszTörlés
  2. Tényleg fini, én is nemrég kóstoltam először, csak amióta a fogszabim van, nem tudok útközben enni, és múltkor mire hazaértem, elolvadt :(

    VálaszTörlés