2019. augusztus 27., kedd

stuff I do

Kiderült, hogy teljesen feleslegesen mentem be ma a suliba, mivel osztálykonferenciák voltak, de én egyik olyan osztályban sem tanítok, amelyikkel ügy volt. Na mindegy, legalább barátkoztam egy kicsit. 

  • nem jó - Pokoli rosszul aludtam, elképesztő, hogy néhány szúnyog hogy tönkre tudja tenni az egész éjszakámat, és ezzel együtt a következő napomat is. Hajnal 4-kor még ébren voltam, napközben lassított felvételben bicóztam mindenfele, és kicsit ilyen félálom-szerű állapotban telt a nap fele. Aztán délután, az esti órám előtt tudtam aludni egy órát, utána már kicsit jobb volt.
  • örülünk - Tegnap itt voltak nálam a support lányok, kicsit fröccsöztünk meg bodzaszörpöztünk, készültem némi kajával, meg dumáltunk. Mivel mindig iszonyú bonyolult olyan időpontot találni, ami mindenkinek jó, kitaláltam, hogy legyen a bandázás rendszeres, mondjuk két hetente egy fix este, és ha esetleg nem is mindig jó mindenkinek, de jobban tudunk így tervezni. Szerencsére mindenki lelkesedett, úghogy márle is fixáltuk a következő supp talit. 
  • izgi - Több, mint 10 éve, hogy utoljára láttam a Morcheebát színpadon, pedig óriási kedvencem és zenei példaképem volt mindig is. Most megint fogom, méghozzá Balatonbogláron a gömbkilátónál két hét múlva. Annyira várom!
  • szeretem - Továbbra is csak nagyon egyszerű, húsmentes dolgokat kívánok, sok zöldséget meg gyümölcsöt. A lányok bruschettát kaptak, ma pedig spenótfőzeléket főztem keménytojással, meg gyümölcslevest, napközben répát eszem, uborkát, paradicsomot, szőlőt, meg fügét anyukám kertjéből. A héten minden nap kapunk ebédet a suliban, és szinte mindig minden husis, vagy esetleg sajtos, de az sem igazán esik jól. Az jutott eszembe, hogy a tintahalas eset okozhatott akkora traumát, hogy megundorodtam - de bevallom, egyáltalán nem bánom. Ezek a zöldséges dolgok viszont annyira ízlenek, készen lett az előbb a spenót, és egy darabig csak álltam egy kanállal fölötte, és a lábasból kanalaztam a számba. 
  • nézem - imádom azokat a filmeket, amikben nem létező lények vannak, mint a Jurassic Park, az Őscápa, a King Kong, az Alien sorozat és társaik. Tudom, hogy a legtöbb ilyen film szörnyen gagyi, de én mindig úgy érzem, hogy egy mesevilágban járok, mikor nézem őket, és a meséket nagyon szeretem. Úgyhogy részletekben megnéztem az új Godzillát, és hát nagyon szar ez is, de én én nagyon élveztem. Játszik benne Eleven is a Stranger Thingsből (Milly Bobby Brown), de ugyanazt a karaktert hozza, mint a sorozatban, néha olyan fejet vág, hogy esküszöm, vártam, hogy a tudatával földhöz vágjon ezt-azt. 
  • in a nutshell - Kicsit nyűglődtem ma, pedig nem nagyon van rá okom, jó a suliban, jó itthon, jó otthon (majd erről is mesélek), holnap a csontkovácsnál kezdek, nincs semmi stressz. 

2 megjegyzés:

  1. Nem tudom ismered e, talán nem. Szerintem tetszene neked.
    Ha van kedved vagy időd valamikor:

    https://www.sorozatbarat.online/episode/242535/The_Truth_About_the_Harry_Quebert_Affair_online_sorozat_01_evad_01_resz?fbclid=IwAR1WU-m808IIm_hmt0qPO9MfBv_y1j3FYdAHPamONf8AWiGTf-x4Z_OSi10

    VálaszTörlés