2019. szeptember 2., hétfő

sunny

Szeretem a nyarat és a meleget, de ma délben, ahogy ültem a szintvizsgán a légkondi nélküli teremben a 40 fokos hőségben, és csorgott a melleim közt az izzadtság miközben vigyáztam a gyerekekre, akik két feladat közt be-bebólintottak, úgy éreztem, nem bírom tovább, elég volt a melegből, legyen vége. Úgyhogy nagy szeretettel várom az őszt, és jó érzés, hogy a nyitott ablakon keresztül hűvös levegő csordogál be. Már lett is egy meseszép, napsárga parkám, amit majd hűvös reggeleken felveszek, és mindenfélével teletömöm a zsebeit, mint gyerekkoromban annak a zöld parkának, amit anyukám varrt nekem.


Nagyon lelkes vagyok ezzel az évvel kapcsolatban, annyi tervem van. Úgy emlékszem, nem szoktam ennyire örülni a szeptembernek, de most rejtélyes módon nagyon. Mintha most lehetőségem nyílna egy csomó olyan dologra, amire a nyár során nem, pedig ez tutira nem így van.

Nálunk osztálykirándulásokkal kezdik a gyerekek az évet, így csütörtökön kell először órákat tartanunk majd. Így saaaaaajnos holnap nem kell bemennem, meg szerdán is csak délután egy kicsit.

ezt eddig még sosem vettem észre

annyira jó kajálda van a suli közelében, ez épp a mai ebédem volt - micsoda színek, és finom is volt.

szombaton elmentünk libegőzni, életemben először. megmagyarázhatatlan nyugodtság szállt meg, ahogy szépen, csendben suhantunk a meseszép házikók, meg az erdő fölött, nagyon élveztem. aztán vasárnap voltunk otthon, és meséltem anyuéknak, és anyu mondta, hogy én már libegőztem, méghozzá vele, egész komoly pocakja volt akkoriban miattam. 

ezt a kis blökit egy baráti baba 1 éves szülijére vettem, imádom
ezeket pedig a kutya mellé kaptam, mennyire jók

10 megjegyzés:

  1. jajj, nekem sosem szabadott volna felfedeznem ezt a játékot (és az egész boltot), ez valami szuper!!! :D

    VálaszTörlés
  2. A Djeco jatekok a legjobbak (meg persze a legdragabbak :D), en mar a nagyobbik lany babakora ota bele vagyok szerelmesedve. Szerencsere azok a tipusok vagyunk, akiknek nem a mennyiseg szamit, igy azert meg doltu k anyagi vegromlasba. Ez a kutya is nagyon cuki.

    VálaszTörlés
  3. Bar latom, ez nem Djeco kutyus, de ha abbol a boltbol van, akkor ott minden IS szuper.

    VálaszTörlés
  4. Djeco horvatul gyereket jelent;) kivancsi vagyok mi a hattere a cegnek, sok ilyen bolt van nalunk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. fogalmam sincs, ez egy picike, nagyon kedves játékbolt a balázs béla utcában, szerintem csak lehet náluk kapni ezt a djeco márkát. https://yogoplay.com

      Törlés
    2. Ez egy francia jatekgyarto ceg, a magyar uzlet, amirol Milonka ir pedig az egyetlen mo-i forgalmazo. Netrol persze lehet tobb webaruhazbol rendelni, meg egy-ket jatekuk (foleg kirakosok) elofordulnak igenyesebb papir-iroszerekben es itt-ott. De abba a boltba erdemes benezni, mert mas markakat is arulnak, es nagyon minosegi, nagyon igenyes, nagyon kreativ minden. Nem csak gyerekesekenek. :)

      Törlés
    3. Rengeteg magyar webshop forgalmazza ezt a márkát.

      Törlés
    4. Zsuzsa, a forgalmazó és a viszonteladó nem ugyanaz. :) Nagyon sok webáruház kínálatában szerepel, akik mind ettől a forgalmazótól szerzik be.

      Törlés
  5. A Pagonyban is van Djeco, szerintem a kommersz jatekboltokon kívül mint pl a Régió szinte mindenhol van. A libegő valóban ilyen zen élmény - mondjuk nem tudom milyen lehet alatta lakni. De ugyanilyen nyugalmat áraszt a Hárshegy is, a Szépjuhásznétól több sétaút indul, hallani lehet a lépteidet, olyan csend van. Aztán időnként ebbe belesípol a kisvonat, átszalad előtted v mögötted valami, ami eltűnik mire megfordulsz.

    VálaszTörlés