2020. január 8., szerda

morning!

Nagyon szeretem azt a 3 reggelt, amikor csak 10-re megyek. Az a típus vagyok, aki szívesebben kel korábban ilyenkor is, ahelyett, hogy aludna, mert így lustálkodhatok kicsit tovább az ágyban, olvashatok, írhatok. Nagyon hiányoznak egyébként a blogok, az az időszak, mikor a bloggerek napi szinten, részletesen elmesélték, hogy mi újság velük, hogy érzik magukat stb, olyan keveset ír mindenki, hát nem járhatok mindenhova kommentben panaszkodni, hogy írjatok már, na. Amúgy ma pont van új, csodálatosan hosszú poszt a kedvenc blogomon, szóval csendben maradok. Olvastam olyan elméletet egyébként, hogy idén újra visszatér az énblogok népszerűsége, csak azt nem értem, mikor és miért tűnt el?

Még csak szerda reggel van, de már mostanra kihoztam a hétből, amit lehetett. Hétfőn délután itthon tanítottam, aztán elvittem autóval a kis tanítványomat Vácra (illetve Kosdra), és ott bandáztunk a húgánál (az edzőlány), az új, meseszép házukban. Későn indultam vissza, most valahogy nem volt jó sötétben, egyedül vezetni, pedig ilyenkor még szemüveget is hordok, és a koncentrációtól meg aztán úgy elfáradtam, hogy kb fogat mostam és bedőltem az ágyba, mikor hazaértem. 

Tegnap délután még volt egy dokis köröm, aztán most egy időre vége a vizsgálgatós, vérvételes ügyeknek, megnyugodhatok, és élvezhetem, ami van, meg lassan el kell kezdenem a gyakorlati dolgokkal foglalkozni (kellene nekem egy titkárnő). Utána bevásároltam, főztem borsófőzeléket, este pedig Barni barátainál, meg a két keresztgyerekénél vacsiztunk, nagyon jó volt, csak hát megint éjfélkor kerültünk ágyba, pedig legszívesebben már este 8-kor lezuhanyozva, pizsamában olvasgatnék. Érzem, hogy nagyon kell a pihenés, jó lenne kicsit belassulni. Ma itthon leszek már 6 körül, az jó lesz, a csütörtök mindig gyilkos. 

Pénteken fodrászhoz megyek, most az a nagy dilemma, hogy megnövesszem-e az aránylag hosszú hajam annyira, hogy össze tudjam fogni kényelmesen (ez nyárra reális), vagy legyen a bébi mellett is rövid, bohó, összefoghatatlan. Az a mondás, hogy ha hosszú, akkor össze fogod fogni mindig, és az olyan semmilyen, a rövid, az viszont a gyerek mellett is frizura tud lenni, jobb lesz tükörbe nézni.

Péntek este pedig irl Support (szívecske). 

És OMG a legújabb non+ pulcsi egy álom: 



11 megjegyzés:

  1. Én össze tudtam volna fogni a hajam, de egyik gyerek se volt hajtépős.
    Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálatokon 💞.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem is a hajtépés miatt, csak h mi kényelmesebb/praktikusabb.

      Törlés
  2. Felhosszu/felrovid hajra szavazok. :) Nem is feltetlenul a frizura miatt, de egyreszt a hosszut idoben macera(sabb) mosni baba mellett, masreszt ha nem is hullik nagyon, de azert valamivel tobb lesz belole szanaszet a lakasban.

    Elmeseled majd (ha szabad ilyet kerni), a csaladjaitok hogyan reagaltak a hirre? Csak azt tudom elkepzelni, hogy valami nagyon cuki modon, es olyan jo olvasni ilyenekrol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sztem attol fugg, hogy amugy mennyit szoszolsz a hajaddal meg hogy milyen gyakran jarsz most fodraszhoz. Ha olyan a hajad, hogy megmosod es megrazod es szuper, akkor persze legyen rovid, de sztem szarithatni meg formazgatni nem lesz idod. Meg lehet h 3 hetente fodraszhoz menni sem eleinte.

      Törlés
    2. Én pont, hogy 3 hetente járok fodrászhoz és ezt baba és 3 kicsi mellett is megoldottam, mert muszáj. Brutálisan gyorsan nő a hajam és brutálisan ősz vagyok. De mindig össze van fogva, mert rángatják, rájuk lóg blabla

      Törlés
  3. Szuper, hogy írtál, és szuper, hogy minden rendben
    Pihenj, ahogy jól esik!
    :-)

    VálaszTörlés
  4. Ebbe a pulcsiba egy darabig beleférne a pocakod is
    :-)

    VálaszTörlés
  5. Annyira várom már az olyan posztokat, ahol megmutatod (?), hogy milyen Milonkás babadolgokat vettél a babaszobába, sarokba. Ez a sárga pulcsi meg simán jó lenne még nagy pocakra is :)

    VálaszTörlés
  6. Awww az érzés kölcsönös🤗🤗!
    és blogolni fontos! :)

    VálaszTörlés