2021. szeptember 13., hétfő

home sweet home

Volt bennem egy kicsi szorongás, hogy milyen lesz visszaköltözni Vácra, a régi lakásomba, hiszen míg Budapesten laktunk, aludni sem nagyon szerettem itt. De most, hogy itt vannak a szép és kedves cuccaink, hogy mindennek lett helye, hogy tele van minden Dani macijaival, labdáival és autóival, és mégis, két perc elpakolni, hogy tágas a konyha, hogy tele a hűtő finom ételekkel, hogy ott a terasz meg a dzsungeles kert, és hogy minden reggel együtt ébredünk itt, mi hárman... Azzal együtt, hogy már látom a a hátulütőit, nagyon, nagyon szeretünk itt lakni. Én még emlékszem, milyen volt itt élni egyedül, hogy mennyire tökéletesnek éreztem ezt a lakást, vagy legalábbis azt, amilyen életet itt lehet élni, és ezt szerintem egyetlen dolog tehette tökéletesebbé: hogy boldog vagyok, és hogy itt van velem a kis családom. És tudom, hogy majd megtaláljuk a jövendőbeli otthonunkat, ahol remélem, hogy még jobban érezzük majd magunkat, de most ideiglenesen csodás itt lenni. Ha nem lenne gond Barninak a sok utazás, én simán maradnék tovább, ha nem is itt, ebben a lakásban, de a környéken. 

Csak Bobek hiányzik. 








Ha tudnám, hogy maradunk tovább, lenne kedvem pimpelgetni a lakást, annyi lehetőség van benne, meg jó lenne felújítani a fürdőszobát, de persze tök felesleges, úgyhogy igyekszem visszafogni magam. 

11 megjegyzés:

  1. Olyan jó olvasni, hogy ennyire boldogok vagytok. ❤️

    Képeken keresztül mindig szerettem a lakásodat, és Danival is nagyon "jól állnak egymásnak".

    Az esküvőhöz gratulálok, és nagyon, nagyon sok hasonlóan boldog évet kívánok.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok!

    Annyira jók a képeid :D Nagyon hangulatos az otthonod, bárcsak nekem is lenne ehhez tehetségem!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok az esküvőhöz és a boldog élethez, leírhatatlan öröm olvasni is! :) ❤️

    Már sokszor láttam a lakásodról képeket, de ez a gyönyörű faragott bútor mindig elkerülte a figyelmem. Fantasztikus darab!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép és hangulatos, szerettem olvasni. Örülök, hogy jól vagytok, és nagyon gratulálok ismeretlenül is! :)

    VálaszTörlés
  5. De szuper, nagyon sok boldogságot Nektek!!

    VálaszTörlés
  6. Gratulalok, szivmelengeto volt olvasni! Olyan szep, ahogy egyik eletszakaszbol a masikba leptek, igy egyutt. <3 (Tovabbi) sok boldogsagot!

    VálaszTörlés
  7. Sok boldogságot Nektek, bárhol is lakjatok majd😃.

    VálaszTörlés