2021. december 6., hétfő

Pécs

 Légyszi ajánljatok nekünk látnivalókat, éttermeket, kávézókat, reggelizőhelyeket, kihagyhatatlan, babával abszolválható programokat Pécsen! ❤️

18 megjegyzés:

  1. Kár, hogy tél van. De azért: Dzsámi, Széchenyi tér, Séta tér, Székesegyház, Karácsonyi vásár, Csülök bár étterem és nagyon szép a Mecseken az állatkert is. Így hirtelen ami eszembe jut.

    VálaszTörlés
  2. Zsolnai negyed, ott van egy báb kiállítás is :-)
    Felnőtteknek: Kovács Margit múzeum Vasarely múzeum.

    VálaszTörlés
  3. Susogó borvendéglő, kilátó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Susogó régen bezárt. Helyette ajánlanám a Kikelet éttermét, a kaja nem kiemelkedő, de a kilátás igen. A Pécsi Kávén kívül jó még a Tettye Coffee, (és nyáron nagyon klassz a kiülős része).

      Törlés
  4. Látnivalók kategóriában én még a székesegyház mögötti északi várfalsétányt és a Barbakánt említeném, illetve a Zsolnay Negyedet, igaz kicsit kiesik, de szerintem megéri, szép nagy játszótere is van…beülős helyek közül pedig a Bazár a Széchenyi téren, a Reggeli a Király utcában és a Pécsi Kávé az Irgalmasokon két éve még szuper helyek voltak, remélem, hogy azok is maradtak 😅

    VálaszTörlés
  5. A FB-on van egy csoport, Csodahelyek Magyarországon, abban már rengeteg ajánló van konkrét helyekről, nézz be oda, én már több szuper helyet fedeztem fel általa (van egy babás ajánlós csoportja is, úgy emlékszem, de azt nem ismerem)

    VálaszTörlés
  6. Látnivalók: Belváros, Dzsámi, Király utca, karácsonyi vásár, Zsolnay negyed, Tv-torony, állatkert, Bazilika, előtte klassz tér van, Tettye sétány
    Reggeliző hely: Great Coffee & Brunch
    éttermek: Király21 Beerhouse & Grill , Korhely, Bagolyvár

    VálaszTörlés
  7. "Újhullámos" reggeliző: Morzsa pékség.
    Étterem: Soul Kitchen, Skoko, Lyr.
    Kávé, ital: Cafepartisan.
    Süti: Jókai cukrászda.

    VálaszTörlés
  8. Piccola Toscana! Szeretnivaló, otthonos atmoszféra, nagyszerű csapat, zseniális ételek, mi legutóbbi ottjártunkkor nyáron _mindenn_nap_ ott ettünk-ittunk :)

    VálaszTörlés
  9. vegán kaja: mandala étterem, lyr
    reggelizni MUSZÁJ a reggeliben!
    kocsmázni/kávézni a nappaliban, szabadkikötőben (kicsinek játszótér itt) jó. erdőben sétálni tubes, kistubes (rotary kör könnyű, viszont körbesétálod a hegyet). érdemes kiugrani orfűre is egy tókörre. csak úgy sétálni a városban ferencesek utcája, jókai tér, széchenyi tér, király utca. v az északi várfalsétány. v a zsolnay negyed. szombat reggel a búzatéren termelői piac.

    VálaszTörlés
  10. reggeli: a Reggeli. Szuper hely, és szerintem Nektek is tetszeni fog! :)
    látnivaló: a Tettye és a Havihegyi sétány: tökéletes romantikus séta a szűk utcácskákban felfelé és gyönyörű kilátás a városra
    Reméljük majd kapunk beszámolót, jó kirándulást Nektek!

    VálaszTörlés
  11. Balkán bisztró és Pécsi kávé :) Az Állatkert nagyon jó lett a felújítás után.

    VálaszTörlés
  12. jókai cukrászda, tettye vendéglő és van hozzá a közelben egy tök jó játszótér is

    VálaszTörlés
  13. Nagyon köszönöm a szuper ajánlókat! ❤️ Mesélek majd!

    VálaszTörlés
  14. A ceges ut csucspontja a Blöff volt isteni halakkal es tenger gyumolcsei tesztaval. :) A helyiek meg a Balkan Bisztrot es a Piccola Toscanat javasoltak.
    Jo utat!

    VálaszTörlés