2023. január 29., vasárnap

fondue

Dani csütörtökön a szüleimnél aludt egyet, tegnap este Apuval vonatoztak fel a Nyugatiba, ott vettem fel őt. Annyira cuki, hogy megvan a saját kis élete már, bandázik a nagyszüleivel, mennek hozzá látogatóba mindkét tesómék, vonatozik a Nagypapájával. Jó volt hazahozni őt, vacsiztunk, játszottunk, fürdött, és mivel Barni nem volt itthon, így együtt aludtunk a mi ágyunkban. Az éjszaka közepén viszont egy puffanásra ébredtem, majd sírás: leesett az ágyról, még jó, hogy csak egy matracon alszunk, így nem lett semmi baja, összebújtunk és gyorsan megvigasztalódott, de hát basszus, szegényke. Aztán utána egész nap ezzel turnézott büszkén mindenkinek, hogy ő éjjel leesett az ágyról. 

Ma meg a másik nagymamájánál volt, ott is alszik, hozzám meg jöttek a(z ex) blogger lányok, fondüztünk. Már évek óta nálam van Olív fondue-készlete, nem véletlenül, hanem nálam tárolja, most ide is költözött velünk és fel kellett avatni. Mondjuk Gyömbérke francia pasija a fotó alapján azt gondolta, hogy krumplifőzelék, szóval legközelebb majd ő mutatja meg nekünk, hogy hogyan kell ezt jobban csinálni. Ritkán találkozunk, és mi szinte folyamatosan dumálunk chaten, de úristen, mennyire más így együtt lenni. 

Ma először töltöm úgy az éjszakát a lakásban, hogy sem Barni, sem Dani nincs velem, nagyon furcsa - lehet, hogy nem kellett volna előtte megnézni a Watchert.

2 megjegyzés:

  1. Ez az "ex" szócska nekem még mindig fáj, hiányoznak nagyon a blogjaik. :') De az olyan jó, hogy te aktív maradtál! <3 <3
    Dani pedig nagyon ügyes nagyfiú már, és örülök, hogy nem ütötte meg magát a leesős kalandja során - és legalább gyarapodott ezzel a menő új sztorival. :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hátha feltámadnak, annyit talán elárulhatok, hogy mindenkinek bővel lenne miről írnia! :D
      köszönjük:)

      Törlés