2023. február 4., szombat

same shit, different day

Tudom, hogy örülni kéne neki, hogy vége van a januárnak, de én még mindig rengeteget alszom, amitől egyáltalán nem vagyok kipihent, alig bírom magam bármire rávenni, sokat vagyok nyűgös, rosszkedvű, összeeszem mindent szart, majd csodálkozom, hogy fáj a gyomrom, fáj a derekam stb. Itt akkora szél van, hogy éjjel tényleg aggódom néha, hogy ilyen Óz-szerűen elviszi a házat a szél, és valahol másutt ébredünk, Barni azt mondta, hogy szerinte ezért adták el a házat nekünk... Időnként tényleg ijesztő. Dani is rosszul alszik, amúgy megértem, mert valami miatt az ő szobája a legzajosabb szélvihar esetén, egyfolytában át akar jönni a mi ágyunkba aludni, csak az meg nekem nem olyan jó. Úgyhogy ülök az ágya mellett a kanapén és fogom a kezét, míg el nem alszik, bár tegnap pont elegem lett és kijöttem, és fél perc múlva már aludt is. Nem tudom, mitől várhatnék változást, vagy egyszerűen el kell fogadni, hogy ez egy ilyen időszak, szürke, energiátlan, rosszkedvű? Már az összes vitamint beszedtem, plusz mellé megdézsmáltam az édesség stash-t is.

Barninak tegnap is programja volt és ma is elmegy az egyik barátjához pókerezni, mondtam neki, hogy nyerjen, mert a héten megrendeltük a lenti fürdőszobából hiányzó zuhanyfülkét, és nem volt olcsó. Örülök, hogy kicsit kimozdul, ráfér nagyon, de közben nem olyan jó itthon egyedül, vagy hát kettesben Danival. Olvasni sem nagyon van kedvem, sorozatot sem találok magamnak, a lányok ajánlására a Ginny és Georgia-t kezdtem el nézni, de nekem ez túl tini, keresek helyette valami jó kis sorozatgyilkososat, az jobban illik a lelkiállapotomhoz. Amúgy mondja, hogy menjek én is bármikor, szervezzek magamnak programot, de valahogy nem szerveződnek maguktól programjaim, nem is értem. Holnap délelőtt programozunk valamit, aztán Barni anyukájánál ebédelünk. Anyuék jönnek hétfőn és itt is alszanak, mi pedig elmegyünk vacsizni, utána pedig színházba, azt nagyon várom. 

Ez pedig a fenti fürdőszobánk, majd jobb oldalra kell még valami nagyon színes kép a falra, meg egy fa lap a wc fölé pakolófelületnek, de amúgy nagyjából kész van. Nagyon szeretjük, és élőben hangulatos is, bár szerintem túl sok lett a fehér felület, lehetett volna még játszani vele. De a csempevásárlás pont a tavalyi évünk legnehezebb időszakában zajlott, szóval igazából már az is csoda, hogy ez lett. Annak nagyon örülök, hogy az alsó szinten feleslegessé vált egy ajtó, aminek az egész felületén tejüveg van, és azt ide raktuk fel, és mivel az ajtóval szemben egy ablak van, így jut be természetes fény is. Nagyon sokat agyaltam, milyen fürdőszobaszőnyeg legyen, láttam mintásakat, citrom alakút, meg olyat, ami piros, és rá van írva, hogy NICE BUTT (itt amúgy vannak jók), de végül ebbe a csodálatos sárgába beleszerettem a jysk-ben, és szerintem telitalálat. A kisszék generációk óta a családom birtokában van, Anyu húzta át nekem ezzel az ikeás anyaggal ami teljesen én vagyok, ezen szoktunk üldögélni, míg Dani pancsol. Nagyon szeretem. 



7 megjegyzés:

  1. Jaj de szép ez a fürdőszoba! Nagyon tetszik.
    Teljesen átérzem a lelkiállapotot, amiről írsz, nálam is ez van, egyszerűen semmi nem köt le és iszonyú pokróc is vagyok. És már az alvás se esik jól, annyit aludtam mostanában... Tuti jó lesz a színház, amúgy tök véletlenül mi is pont hétfő este készülünk színházba! 😁

    VálaszTörlés
  2. Ugyanez a lelkiállapotom, pedig már február van, nem is értem... :P Csak én pont hogy keveset alszom, és (részben) ennek a számlájára írom. Kérném szépen a tavaszt.

    VálaszTörlés
  3. Uhh, annyira szép a földön az a csempe ❤️ és totál telitalálat mellé a sárga szőnyeg
    Ezt a sorozatot nekem is állandóan az arcomba tolja a netflix, de valahogy az ajánló alapján nem érdekel, igy meg főleg elengedem..A Pieces of her-t néztem meg múlt héten, az picit ilyen krimis sztori, szerintem érdemes megpróbálni. De nekem is kellene valami jó krimi amúgy szoptatáshoz 😅

    VálaszTörlés
  4. Én is teljesen motiválatlan, rossz kedvű vagyok. Ilyen még nem volt, hogy egy séta a napon ne dobott volna fel. Most meg nem érzek semmit. :(

    VálaszTörlés
  5. A csempe színe gyönyörű. A furdoszoban meg még mindig lehet időközben színesíteni, ha szeretnéd, de én már így is látom benne a milonkás kéz nyomát. :)
    Az enerválatlanságot én annak tudom be, hogy valószínűleg ilyenkorra merülnek ki a szervezet tartalékai. De nemsokára jön a tavasz, a friss gyümölcsök, zöldségek ideje.

    VálaszTörlés
  6. Ezzel a Ginny és Georgiával én is megpróbálkoztam, de annyira nem köt le, túlságosan tinifilm nekem, de ha jó kis sorozatgyilkososat keresel, a You nálam abszolút kedvenc! Ráadásul most jön ki a negyedik évad, és tűkön ülve várom, hová tudják még emelni a tétet, mert már a múltkori is kiverte a biztosítékot nálam rendesen- a szó jó értelmében. :)

    VálaszTörlés
  7. húú, nagyon szép ez a fürdőszoba! 😍 a Ginny és Georgiából szerintem kb egy epizódot tényleg érdemes megnézni, az utolsó előttit, amiben a fiú depressziójáról van szó, és van benne pár nagyon szép monológ, én jól besírtam rajta, meg biztos van akinek trigger (de nekem tetszett az egész sorozat mondjuk)
    én most ezt a "cunk on earth" című sorozatot nézem(hallgatom) netflixen, egy mockumentary amit én műfajként nem ismerek annyira, de iszonyú vicces, van egy másik szériája, a cunk on britain, csak az sajnos nincs fenn netflixen, de az interneten igen

    VálaszTörlés