2023. július 11., kedd

I have decided to be happy because it is good for my health

A nehézségek mellett egy csomó szép dolog is történik velünk, meg hát nyár van, és nekem az mindig az év legjobb időszaka. Szerdán eljött hozzánk AC aka Cicza blogger Pécsről a kislányával, hogy együtt töltsünk néhány napot. Egyszer találkoztunk csak, még másfél éve Pécsen együtt vacsiztunk egy este, mikor a fiúkkal ott teleltünk egy hosszú hétvégét, de a blogokon keresztül ismertük egymást annyira, hogy nem volt kérdés, hogy jó lesz együtt. A gyerekek nem találtak annyira egymásra, mint amennyire mi ezt reméltük, de azért strandoltunk, lazultunk, ettünk-ittünk, egyik délután Annalight és Gyömbérke is becsatlakoztak, esténként pedig, mikor a két gyerek végre elájult, kiültünk a teraszra a borainkkal és beszélgettünk. Én sokszor még mindig nem nagyon tudom hova tenni, hogy mennyi fontos és nagyon is jelen lévő ember csöppent az életembe az online térből (még Barni is, ugye), de azt hiszem, jól van ez így. 

És ha már barátságok: emlékszem, valamelyik olvasóm írta anno, hogy ő a játszótérről szerezte a legjobb barátját, lelki társát, és kicsit irigykedtem is akkor, hogy milyen szuper és szerencsés dolog így keverni a kellemeset a hasznossal. És annyira durva, mert egyszer csak nekem is lett valaki itt helyben, akivel először a waldorf bölcsiben szenvedtünk közösen (azaz én szenvedtem, ő szereti és azóta is járnak), aztán a játszón beszélgettünk sokat, elkezdtek hozzánk járni, majd mi hozzájuk, már voltunk közös, éjszakába nyúló, gyerekmentes programon is kettesben, ami hatalmas, világmegváltó (illetve a mi életünket megváltó) beszélgetésekről szólt, azóta szerelmes, csupaszívecske üzeneteket váltunk amikor nem vagyunk együtt, és már a közös nyaralást tervezgetjük. A legviccesebb az egészben, hogy ő egy csodálatos, híres színésznő, és kellett egy idő, míg megszoktam a gondolatot hogy miért épp engem választott, de már túllendültem ezen és annak látom magukat, amik vagyunk: két jó fej, kisgyerekes anyukának, akik a hasonló élethelyzetben szépen egymásra találtak.

6 megjegyzés:

  1. te is egy híresség vagy, Ilonka! :)

    VálaszTörlés
  2. De szuper!!!-) és, ha az, akire gondolok(megérzés), akkor még kicsit irigy is vagyok-)) Szerintem ő (is) egy nagyon szuper ember és színésznő!-) Valahogy hozzád őt tudom elképzelni..

    VálaszTörlés