2024. április 5., péntek

previously on milonka's life

A húsvétról annyit, hogy annyira megfáztam, hogy hétfőn egyszerűen esélytelen volt bárhova mennem, egész nap ágyban voltam, pedig Barni anyukájánál csodás terülj-terülj asztalkám szokott ilyenkor lenni, délután pedig a barátai tartottak kerti partit. A fiúk végül nélkülem indultak el reggel, nagyon nagy sikerük volt mindenütt, én meg sajnáltam, hogy nem tudtam velük tartani, de egyébként örülök mindig, mikor kettesben tudnak lenni. Én meg annyira szarul voltam, hogy mondtam Barninak, hogy legszívesebben bevennék egy altatót, és csak akkor ébrednék fel, amikor már meggyógyultam. De aludni sem nagyon tudtam, mert nem kaptam az orromon levegőt. 

Nagyon jól sikerült a fotózás, izgi helyszíneket találtunk és jó volt a hangulat, én vittem egy üveg Bailey's-t, hogy egy kicsit lazuljak, és azt iszogattam. Szerintem ez nem egy könnyű műfaj, X ember megáll és néz a kamerába... Légy természetes! Meg hát izgultam, hogy hogyan sikerülnek a fotók, jól fogunk-e kinézni rajtuk - lettek azért jók köztük, meg sok béna is. 

Kedden már kicsit jobban voltam, mára meg már tök jól, de azért nyűgös voltam a héten, esténként meg minden esti mesénél elment a hangom. Amúgy a zenekar dolgait intéztem, elképesztően bonyolult ez az egész sztori, a jogok, hogy hogyan kerül fel egy új dal a spotifyra, stb, hogyan számlázunk, a héten kb főállásban csináltam az egészet, rengeteg emailt írtam, telefonáltam, formáztam a dalt és a fotókat, kerestem B megoldást, rohangáltam a srácok után aláírásokért, adatokért. Ma reggel az Artisjusnál kezdtem, szuperjó fejek voltak, és amikor kijöttem tőlük, akkor éreztem, hogy bár még mindig nincsen vége, de ennyi, elengedem, az ügy már a maga útját járja, nem tudom tovább sürgetni. 

Ma két barátnőm jön hozzám korai vacsira délután, úgyhogy elmentem bevásárolni, feltöltöttem a hűtőt, és pihenek, míg itt nem lesznek. A héten sokat pörögtem és keveset aludtam, nagyon fáradtnak érzem magam. Dani a nagyiknál van Vácon, tegnap vittem le, már kettőt szokott ott aludni, nem egyet, mert rájött, hogy egy nap alatt nincs elég ideje kinyaralni és kijátszani magát. Imád ott lenni, és ez annyira jó érzés. 

Olyan szép idő van, csupa napsütés a lakás, szerintem ez egy nagyon szép nap lesz. 

4 megjegyzés:

  1. olyan jó a poszt címe! (és a kép is :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi!:) sajnos mostanában egy csomószor a pinteresten sem lehet már kinyomozni a képek forrását, így nem tudom, ki a készítője, pedig még a google lense-szel is kerestettem.

      Törlés
  2. Engem ez a kép a régi lakásod kis konyhájára emlekeztet, arról tettél fel pár ilyen hangulatos fotót még anno... ☺️

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. engem is arra emlékeztet:) és még macska is volt!

      Törlés