2014. január 24., péntek

Tiny Furniture

Olyanok vannak, hogy 

  • az országban mindenütt esik a hó, csak itt nálunk nem. Kis cuki mediterrán pöttyöcske vagyunk az ország térképén. 
  • valamelyik nap, miközben a diákjaim dolgozatot írtak, megnéztem az egyik lány körömlakkját, amiről azt mondta, hogy bőr hatása van. Kivittem a tanári asztalhoz, és kipróbáltam: kilakkoztam vele az egyik körmöm. Kapásból nagyon ronda foltos lett, és a kinézetének semmi köze nem volt a bőrhöz, mondjuk matt volt, de annyi. A durva az volt, hogy mire hazaértem 2-3 órával később, már lepattogzott, nem kicsit, hanem mondjuk a körmöm feléről. Én nem tudom, mennyibe kerülhet egy ilyen lakk, mondjuk egy ezres?  Az én OPI körömlakkjaim 2800 ft-ba kerülnek, a kis színes hadseregem 2 éves, és azok, amelyeket mindig rendesen visszazártam (van 1-2 amit néha nem, azok picit besűrűsödtek, és kopnak is) még mindig hibátlanok, és 2 rétegben, fedőlakkal 4-5 napig gyönyörűek. Mindig megkapom, hogy de az OPI milyen drága, hát könyörgöm, számoljunk már, melyik éri meg jobban - oké, gondolom ez a ColoRama cucc extrém módon szar, de akkor is.
  • Én nem tudom hogyan kell lepattintani egy kedves kollégát úgy, hogy barátok maradhassunk, ne romoljon meg a kollegiális viszonyunk, ne sértődjön meg, de abbahagyja a nyomulást. Ugyanis ma randevúra hívott, én pedig próbáltam úgy tenni, mintha ezt nem vettem volna észre. Egyre inkább hív ide-oda, mindig beszélgetni akar, és úúúgy néz rám, és ez kezd kellemetlen lenni. Ma is úgy búcsúzott el a tanáriban, hogy jó hétvégét, Ilonka, és még a kollégák is felkapták a fejüket, hogy jó hétvégét Ilonka? és mi? nekünk nem is kívánsz? nagyon kínos volt, alig győzött magyarázkodni. És mielőtt rákérdeznétek, jó fej, de nem hozzám való, és nem, nem akarok tőle semmit. Azt tudja hogy a házasságomnak vége, de mást nem nagyon tud a magánéletemről. Most kamuzzak be egy lovagot? 
  • tudom, hogy nektek végül nem jött be annyira, de én már a 3. évadot nézem, és imádom a Girls-t, zseniális, függő lettem. Ez a film, a Tiny Furniture, Lena egy korábbi filmje pedig a ma esti szívmelengető programom. 

10 megjegyzés:

  1. A te ajánlásodra kezdtem el nézni a Girls-t! Imádom! Hannah for prez! :)

    VálaszTörlés
  2. En is vegigneztem mar 2 evadot es tetszik!:-)

    VálaszTörlés
  3. nekem se jött sajnos be, az első résznél feladtam, lehet, kitartóbbnak kellett volna lennem :( :D de az én kedvencem meg a fiúk a klubból, amit rajtam kívül kb. senki nem szeret :D

    VálaszTörlés
  4. ó pedig én pont most vettem két bőrhatású coloramat :/ de sztem ez annyiban kimerül, hogy bemattul.

    VálaszTörlés
  5. Azért belenézek a 3. évadba, de még nincs magyar felirat.

    VálaszTörlés
  6. Végignéztem az első évadot, de nekem olyan "cheap" az egész, ami nem lenne baj, ha kicsit jobb lenne színészetileg a dolog. A New girl-nél azért klasszisokkal jobb. Én szeretem az ilyen csajos (még akár tinis) dolgokat is, de valahogy a Veronica Mars óta nem találtam olyan igazán jót. Azt nem tudom, miért, de imádtam.

    VálaszTörlés
  7. én is az ajánlásodra kezdtem el nézni, és engem szórakoztat :) az első rész után rögtön New Yorkba akartam költözni..vagy legalább ott tölteni egy hetet :)

    VálaszTörlés
  8. Üdv, bocs a zargatásért,de esetleg a Tiny Furniture-höz nincs magyar feliratod??
    Köszi !

    VálaszTörlés