2014. január 24., péntek

Hajajj

Bejelentkeztem szombatra a Close szalonba, és igen, megcsalom Bélát, ugyanis ez a lány fogja levágni a hajam. És bár a honlapjuk szerint ő egy senior hairstylist (oké), és jó arcnak is tűnik, azért kicsit izgulok. 

És ha már Budapesten vagyok, akkor picit csatangolhatok és barátnőzhetek is, meg megnézhetem a leárazások végét, szerezhetek Body Buttert a Body Shopból, meg folytathatok egyéb ilyen szofisztikált, intellektuális tevékenységeket.  Még egy picit tanítok itt, aztán elmegyek edzeni meg szaunázni, majd tanítok még otthon is (kell a pénz fodrászra meg body shopra), és kezdődhet a hétvége.

9 megjegyzés:

  1. jó, és ha ő valami okból nem válna be, tudom ajánlani a Nádor utcai Hajasban a nagy Böbét, jó fej, fodrászzseni és kb. ugyanilyen árai vannak.

    VálaszTörlés
  2. nekem egyszer vágták le a hajam a Close-ban. Kb. 3 napig sírtam. :D De neked biztos nagyon jó lesz!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a dolog nem szalon-, hanem fodrászfüggő. De azért részletezd, légyszi, mi történt! :) Nem emlékszel, ki vágta le a hajad?

      Törlés
  3. Megnéztem a honlapon, nem találom a srácot, aki levágta, mondjuk évekkel ezelőtt volt, lehet, azóta nem dolgozik ott már, de elvileg ő is valami hiperszuper hajművész volt. Azért mentem oda, mert egy barátnőmnek nagyon jól levágták ott, szóval azt hittem, biztos a siker. :D Nem történt amúgy nagy katasztrófa, sikerült egy pumpukli frizurát csinálnia, pedig csak egy egészségügyi vágást kértem meg egy kis tépést, de a csávó konkrétan levágta a hajam felét, és csodálkozott, hogy szárítva összeugranak a göndör tincsek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Meg tudod mondani pontosabban hogy mikor történt az eset? Nem lehet hogy Gábor volt a neve az illetőnek?

      Törlés
    2. Én nem tudom, Lenszirom kommentelő meg gondolom nem jár itt a régi posztoknál, miért fontos ez?

      Törlés
  4. de a te hajad tuti j lesz ám! :)))

    VálaszTörlés
  5. Hehe, én is a Nádor utcaiba járok, csak nem Böbe, hanem Péter. :) És nem olcsó, igen, de nagyon jól vág, és nem tesz önkényes lépéseket..

    VálaszTörlés
  6. jujj, nagyon kíváncsi vagyok, h milyen lesz :)

    VálaszTörlés