2014. március 9., vasárnap

On the way

Régen voltam úgy ékszerrel, hogy meglátni és megszeretni, de mostanában kettőbe (illetve háromba) is teljes erőből szerelmes lettem. Ez persze nem jelenti feltétlenül azt, hogy az enyémek is lesznek, de álmodozni szabad, nem? 

Ő az egyik, egy nagyon színes nyaklánc, gondolom nem kell magyaráznom miért tetszik, szerintem teljesen molnárilonkás. A WonderLAB-ben kapható, a márkája a számomra eddig ismeretlen Soie essentielle, sajnos az árát még nem sikerült kiderítenem: 




A másik pedig egy, illetve kettő gyűrű. Még mindig furcsa, hogy nincsen az ujjamon a jeggyűrűm, és próbálkoztam a régi, nagy, színes gyűrűimet hordani... Nem esik jól. Keresem az igazit, igen, úgy is, de először is magamnak akarom megmutatni, hogy egyedül is, magamtól is, magammal is boldog lehetek, így is jól érezhetem magam, és hát látjátok, jó úton járok, talán valahol félúton, bár ma azt hiszem, pont egy hullámvölgy van, kicsit sírdogáltam is. Néha még mindig úgy vagyok vele, hogy nem hiszem el azt ami történt, és bármennyire szépen és ügyesen csinálom a dolgaimat és igyekszem jó képet vágni a jelenlegi életemhez, azért még nagyon sokszor eszembe jut, hogy nem ez az én utam, nem így kellett volna alakulnia. De arra gondoltam, hogy emlékeztethetem magam arra, hogy bármi van, bárhogy alakulnak a dolgok, bárhogyan is törik össze a szívem, mindig meggyógyul, és mindig ott az esély, hogy majd egyszer boldog legyek megint. A gyűrűk Nemesi Anna munkái, és számomra teljesen megtestesítik ezt, így, ketten együtt. 

6 megjegyzés:

  1. Azok a gyűrűk!!!! Kell, azonnal, csóróság ide, spórolás oda.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek, főleg a nyaklánc, nekem is megtetszett, úgyhogy rákerestem az árára, hááát...

    http://www.soie.hu/webshop/#!/~/category/id=5032511&offset=0&sort=addedTimeDesc

    Szerintem ilyenem nem most lesz. :D

    VálaszTörlés
  3. Én is megtaláltam, nekem sem lesz ilyenem, de gyűrű sem!:)

    VálaszTörlés
  4. Ah ezeket a nyakláncokat én is kinéztem már
    van egy tök hasonló gyűrűm és imádom: http://www.evekszer.hu/hu/collections/2012_tavasz___nyar-g284/

    VálaszTörlés
  5. Szerintem meskán fix,hogy találsz hasonlót, olcsóbban.
    (http://www.meska.hu/Shop/index/16377)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm MolnárIlonka, kedves vagy! Köszi Lányok! :) Eszter - soie essentielle

    VálaszTörlés