2014. április 11., péntek

Life's a beach

Ma nem megyek sehova, az a terv, hogy álomba olvasom magam, alszom, mint a bunda, reggel időben kelek, nem lézengek délig pizsiben (pedig nagy a kísértés), hanem gyorsan elindítom a napot, fogmosás, kávé, müzli, joghurt, bicaj, pöttyös kosár, piac, zöldség, gyümölcs, sonka, sajt, miegymás, majd eltekerek Nagymarosig, megreggelizem (második reggeli) a kedvenc pékségemben, majd haza, főzök valami finomat, mondjuk kiveszem az egyik kacsamellet a mélyhűtőből, és csinálok mellé cékla-alma salátát meg spárgát. És akkor még csak szombat dél lesz, ebéd után meg persze alszom egy kicsit. És az egész hétvégére hasonló, jóleső, ráérős, töltekezős programokat szervezek, és őszintén szólva csak a családot (illetve maximum őket) akarom magam köré. 

Nagyon-nagyon szeretnék egy kádat. Olyan van, hogy ha nagyon akarunk valamit, akkor valóra válik, ugye?

nick nelson

2 megjegyzés:

  1. Azt tudod, hogy szombatonként Nagymaroson termelői piac van délig? (A főtéren, ahol a polgármesteri hivatal van meg ilyenek)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tudom, köszi (bár azt nem tudtam hogy délig van, és azt sem hogy hol), de én annyira ki vagyok elégítve itt a helyi piaccal, hogy igazából ilyen szempontból nem hiányolok semmit. Meg tudod, montival vagyok olyankor, nem a kosaras bringámmal, meg a pici hátizsákommal, szóval nem lenne praktikus nekiállnom zöldséget-gyümölcsöt sem venni.

      Törlés