2014. május 18., vasárnap

Nihil

Hát BOCSÁNAT hogy ilyen sokáig molnárilonka-kalandok nélkül hagytalak titeket. Normál esetben nem mentegetőznék, hogy nem a Vaiom előtt ülve, a napjaim virtuális dokumentálásával töltöm az időm, de az az igazság, hogy én is ki szoktam akadni, ha a kedvenc bloggereim napokig a blogjuk felé sem néznek, és fogalmam sincs, hogy vannak, merre járnak, mit reggeliztek stb. Függő vagyok, na. 

Szeretném azt írni, hogy akkora dolgok történtek velem, hogy egyszerűen nem volt időm leülni ide a konyhaasztalomhoz, és írni kicsit, mert voltam Mars-űrutazáson, felfedeztem a rák ellenszerét, írtam egy lemeznyi dalt, valamint találkoztam életem szerelmével, aki a harmadik randevúnkon helikopterrel vitt Párizsba, hogy ott az Eiffel torony második emeletén megkérje a kezem, de az az igazság, hogy semmi ilyesmi, de még hasonló sem történt. 

Óriási nihil van, utálom ezt a hülye időt, kétszer bőrig áztam, csütörtökön egy autó tetőtől-talpig betakart pocsolyával, nincs kedvem semmihez, senkihez, és főleg sehova se menni, a hétvégén lemondtam minden találkámat, és jobbára itthon növesztem a fenekem, miközben egészen konkrétan semmit sem csinálok. Nincs rossz kedvem, vagy ilyesmi, csak... Nem tudom. Annyira nagy a baj, hogy mivel egész héten salátáztam, péntek délután vettem magamnak egy doboz sweet paprikás Pringles-t meg egy tábla joghurtos Milkát, hogy majd az biztos örömet okoz, de nem, még ezek sem, nem tudom, mi van velem. Mondjuk azért a biztonság kedvéért elpusztítottam mindkettőt. Péntek este már annyira szégyelltem magam magam előtt, hogy mi van már, hogy elhatároztam, hogy na, majd szombaton mindenféle hasznos és aktív dolgokat csinálok, ebből az lett, hogy délelőtt végre elvittem az új, rövid frizurás kutyámat sétálni meg bevásárolni, anyukámmal süttettem magamnak sütit, ebédre csináltam salit, délután meg elmentem, és felvásároltam az egész Ikeát, ami miatt a következő 2-3 hónapban éhezni fogok, de nem baj, megéri, olyan dolgokat vettem, amiket már régóta tervezgettem, és óriási minőségbeli változásokat idéztem elő a lakásomban, amit egyre jobban imádok. Majd ha összeszereltünk mindent, és a helyükre kerültek a dolgok, majd megmutatom.

Na, ilyenek. 

10 megjegyzés:

  1. Jaj. Pedig pont most akartam írni emailt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tervezem sokáig fenntartani ezt az állapotot, írjál! :)

      Törlés
  2. én már egészen kétségbeestem, hogy mi van, de aztán megszavaztam, hogy biztos elmentetek világkörüli halbafetrengő túrára a kutyával. Mert ez az embereknek nem túl ideális időjárás szerintem tökéletes a halba és sárba fetrengéshez.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ááá, most rövidke, koromfekete, göndör, samponillatú tincsek vannak, szóval most messzire elkerülünk mindent ami sár és halszag! :)

      Törlés
  3. Nemtom melyik Ikeában voltál, de én szombat de. csináltam uezt. Szétkaptunk a hálómat, volt festés, új kép, új ágy, új szekrények; matracok és ágyneműk. Reggel 9től este 8ig melóztunk 4en, szuper volt! Sztem én is éhezni fogok ebben a hónapban, de remélem egy irsaira összedobunk a jövő héten ;)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szombat délután voltunk az Őrs Vezér téri Ikeában. Látom te sem vicceltél. :) Irsaira mindig van félretett pénzem! :)

      Törlés
    2. Akkor váltottuk egymást! 10re értünk oda, gyors kör ott, gyors kör az árukiadóban, és utána mehetett a háló kiürítési és újraépítési projekt. Még a teraszom hátra van (kerti garnitúra és virágok), akkor olyan lesz minden, mintha új lakásba költöztem volna ;). Jók ezek a megújulások; a te lakásod egyenesen gyönyörű, már a régi blogon is néztem.

      Törlés
  4. Szombaton reggel elmentem bevásárolni, aztán nem csináltam semmit. Olvastam, fetrengtem, ettem, olvastam, tv-t néztem. Sem erőm, sem kedvem nem volt semmihez. Van ilyen. :-)

    VálaszTörlés