2014. augusztus 25., hétfő

The luckiest girl

A mai napot azért vártam, hogy jöhessek dolgozni, vagyis hogy bejöhessek a suliba, ahol semmi dolgom, de jelen kell lenni, és így leülhessek a gép elé végre blogot írni. De aztán befogtak 3 órányi adatrögzítésre, ennyit a tanári pálya kreatív oldaláról.

No de nem is ez a lényeg, hanem hogy van ez a fiatalember, akivel múlt héten kedden találkoztam csak úgy, mert úgy gondoltam, adok neki (meg magunknak) még egy esélyt, és azóta ott tartunk, hogy a közös életünket próbáljuk kilogisztikázni, mivel ő Budán lakik, én meg ugye a Dunakanyarban, munkánk ugyanott, és mindkettőnknek kutyája van, és nekem még macskám is (ha van tippetek, hogy tudunk összebarátkoztatni egy vadászebet egy jó fej, igen toleráns cicmiccel, örömmel veszem a tanácsokat). Teljes harmónia van, szerelem és izgalom. Ha valaki ezt mondja nekem egy héttel ezelőtt, hogy ezzel a fiúval néhány nap alatt így egymásra találunk, kinevetem. 

A legfuribb, és egyben a legjobb az egészben, hogy amikor az ember keresgél ennyi idősen, válás után, úgy áll hozzá, csak legalább nagyjából normális legyen. Erre összefutni valaki olyannal, akinél izgalmasabb, lenyűgözőbb, lazább, jobb fej, nagyvonalúbb, mosolygósabb, viccesebb, okosabb, kreatívabb, toleránsabb, kedvesebb embert szerintem nem is ismerek, és aki szintén régóta keresi a másik felét... Nem tudom, mennyi szerencse kell ehhez, de én most a világ legmázlistább lányának érzem most magam. És hát tudom, közhely, de Molnár Ilonkánál, a boldogságvadásznál boldogabb embert szerintem jelenleg nem hord a hátán a föld. Esetleg a pasiját. 

thegretest

27 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is sikerült összeszoktatni a megrögzött macska kergetőt a házi cicákkal. Az idegen macskákat továbbra is veszettül megkergeti. Első lépésben elmentünk egy baráthoz akinek van kutyabarát macskája, így a macskák elég nyugodtan szemlélték a kutyát s nem ijedtek meg tőle. A kutya meg egy ideig nagyon izgatott volt, de sok rászólás után rájött, hogy ezeket nem szabad kergetnie.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már itt is van javulás, és az első puszi is megvolt (talkin'bout first kisses), de a kutyus továbbra is folyamatosan nagyon izgatott, nem is látta még a kertet, mert nem érdekli, csak a cicára tud koncentrálni. A macskán nem múlna a barátság.

      Törlés
    2. ja, és azt akartam kérdezni még, hogy és azóta szent a béke?

      Törlés
    3. Ahol jelenleg lakunk van 4 macska, nagyon fontos volt, hogy a kutya ne azzal kezdje, hogy megöli őket :D Kicsit izgultam, de szerencsére az egyik macsek nagyon merészen elsétált az orra előtt, a kutya megszagolta a hátsó fertályát és onnan tovább szent a béke vele. Kettes macskával kicsit nehezebben alakult ki, egy ideig kergette, hármassal úgy fél évnél többet vett igénybe, egy ideig sportszerűen megkergette minden nap, de nem bántotta. A negyedikkel meg még mindig vannak "csatái", de ez a macska nagyon barátságtalan, emberrel állattal, kötve hiszem, hogy lesz alkalmuk megismerkedni.

      Törlés
  3. Olyan jó az őszinte boldogságról olvasni, méééég ezerszer ennyi boldog posztot! :))

    VálaszTörlés
  4. Szívből örülök Nektek, Ilonka! <3 :)

    VálaszTörlés
  5. Jajjj, annyira régen (kb. egy éve) szerettem volna ilyen posztot olvasni!!! :) Nagyon örülök! (Azt, hogy munkátok ugyanott úgy érted, hogy kollégád, vagy csak egy városban dolgoztok?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm!:) Hát, én már őszintén szólva nem gondoltam hogy valaha lesz ilyen poszt. Az ugyanottot úgy értettem, hogy ő Bp-en lakik és dolgozik, én pedig Vácon élek és dolgozom, és ez nem olyan könnyen megoldható, főleg a kutyákkal, most úgy állunk hozzá, hogy nincs az a probléma, amit mi nem tudunk kis csapatként leküzdeni. Teljesen mással foglalkozik amúgy, mint én.

      Törlés
    2. http://www.jobinfo.hu/allas/Angol-nemet-es-magyar-mint-idegen-nyelv-szakos-tanar/Budapest/3327242/Wrkn/sponz/?sc=478

      illetve szerintem költözz hozzá! :D

      Törlés
  6. Helló Ilonka! :)
    Elmegyek egy hétre a Balatonra, fesztivál volt a javából és erre jövök haza, most tényleg ekkora jó az élet? - Hát baromi jó, örülök neked(tek)! :))
    Tényleg fény vagy a sötétségben! :))

    (Sok lett a smiley, de kit érdekel, itt vigyorgom és kész!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát van aki fesztiválozik (örülök, h jól érezted magad), van aki meg a boldogságát keresi. :) Illetve ezt most konkrétan nem kerestem, csak úgy rámtalált. Köszi a szmájlikat:)))!

      Törlés
  7. Azért ez nagyon jó. Amikor teljesen véletlenül belebotlasz abba az emberbe aki amúgy a másik feled. Én tudtam, hogy már nincs oly messze :) viszont sokáig :)

    VálaszTörlés
  8. Ezt annyira jó volt olvasni! :)

    VálaszTörlés
  9. Ismerős ez az érzés :))) Mikor egyszercsak vége minden rossznak... és... :D

    VálaszTörlés
  10. Ez pont így szokott történni! :) Amikor a vizslás fiúról írtál, nem mertem kommentelni, hogy szerintem az igazán nagy szerelmek annyira gyorsan, természetesen és a legeslegváratlanabb pillanatban jönnek, és azután magától alakul minden a maga útján, met lehet, hogy tényleg vannak lassan beérő, fokozatosan kialakuló kapcsolatok is. De azért ez mennyivel jobb már, nem? :)

    Nagyon drukkolok nektek, tartson a boldogságotok legalább 100 évig!

    (Lelkes olvasód: Sensitive)

    VálaszTörlés
  11. Mar mindent elmondtak elottem, ugyhogy nekem nem maradt mas, mint vigyorogni mint a tejbetok. :-)

    VálaszTörlés
  12. De jó, most már csak azt kívánom, maradjon is így, mondjuk örökké :)

    VálaszTörlés
  13. Legyél is nagyon boldog, mert megérdemled!! :)))

    VálaszTörlés
  14. Csakis ilyen es ehhez hasonlo posztokat kivanok a jovore nezve is. 2 Kolleganom Vacrol jar Zugloba melozni vonattal, megoldhato. :)

    VálaszTörlés
  15. egy nagyon kimerítő nap után annyira örülök ennek a posztnak :))))) nagyon megérdemelted ezt a boldogságot, te boldogságvadász! :)

    VálaszTörlés