2014. szeptember 24., szerda

24

Nagyon hideg van, tegnap reggel kutyaséta után fel kellett vennem még egy kardigánt a dzsekim alá, mert szétfagytam, mondjuk nem bánom, szeretem ezt az időszakot, főleg így, hogy szépen süt mellé a nap. Ma már csizmát húztam, 2 sálat vettem fel, ahogy szoktam hidegben, volt nálam sapka, és szeretem, hogy lehet rétegesen öltözni, jó kis őszi színeket hordani, meg kombinálni az anyagokat és a stílusokat (lásd a képet). 
 
Hétfőn itthon aludtam pasitlanul, mert óráim voltak otthon, illetve hogy tudjak dolgozni, énekelni meg szöveget írni, tegnap délután viszont megint bementem Budapestre, mert hiányoztunk egymásnak, és hülyeségnek tűnt, hogy mindössze 25 percnyi vonatútra vagyunk egymástól, és mégsem találkozunk. Bubiztunk megint a Nyugatitól hozzá, meg sétáltunk, vacsiztunk, majd aludtunk, de így is nagyon jó volt. 
 
Ma is rengeteg órám van (a kollégáim közül sokan betegek, így többször is össze kell vonnom az osztályt), utána Budapest, este 9-ig próba. Nem az a láblógatós-típusú időszak, de jó így most nekem. Ha készen leszek a tanmenetekkel (jövő hétre?), nyugisabb lesz sokkal. Kellene egy kávé, de itt a suliban csak automata van ilyen szörnyű löttyel, mondjuk a koffeinlöketért lehet, hogy hozhatok ennyi áldozatot, különben végig fogom ásítozni a napot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése