2014. szeptember 25., csütörtök

Sleeeeepy

Nem tudom, ti mikor keltek, de engem ez a mindennapos 3/4 6-kor kelés kikészít... Pedig reggel nem gond, kimászom én az ágyból, és a pasim is kel velem lelkiismeretesen, pedig neki elég lenne fél8 körül, és ma is duruzsoltam a fülébe, hogy maradj, aludj még tovább nyugodtan, de 5 perc múlva, mire visszaértem a fogmosásból/sminkelésből, már felöltözve készítette a reggelit. Délutánra viszont nagyon elfáradok. Most van még 2 lyukasórám, aztán egy nyolcadik, és már most elalszom, de tényleg, borzasztóan álmos vagyok. Ha hazamegyek, legszívesebben azonnal lefeküdnék aludni, de persze nem lehet, mert tanmenet.

blackoutwell

4 megjegyzés:

  1. Szerintem az időjárás is benne van a dologban, nagyon hamar lett ősz, rengetegen kómáznak a környezetemben (én is =). Bele kell szokni az új évszakba és az új életedbe is :)

    VálaszTörlés
  2. Októbertől új időszámítás a tanároknak, ha már le van adva a tanmenet (hű, nekem volt, amit magamtól kellett megírni, mert nem volt fent a neten sehol), Most van az első fáradtsági időszak, ilyenkorra megy el a hang, és kezd kifáradni az ember első körben az év eleji hajtástól, de minden jó lesz hamarosan :) addig meg kitartást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Képzeld, én 7 tanmenetet írok meg magamtól, még 3 nincs kész (pedig ma van a határidő...).. Én is úgy érzem, hogy nemsokára könnyebb lesz!

      Törlés
  3. én is akkor kelek amikor Te, fél8-5ig dolgozom és én is nagyon nagyon álmos vagyok délután többnyire és majdnem elalszom mire hazaérek :)

    VálaszTörlés