2015. január 12., hétfő

Fcuk

Tegnap délután már gyanúsan éreztem magam, aztán késő estére ledöntött a lábamról az influenza, hurrá. Pedig olyan energikus hetem volt, és ezt is ugyanúgy terveztem. Ehelyett most minden izmom-csontom fáj és csúnyán köhögök (-nék), viszont cserébe ágyba kaptam a reggelit, és csak fél10-kor kell felkelnem-felöltöznöm, hogy elmenjek a háziorvoshoz és ott üljek a rendelőben úgy 4-5 órán keresztül. Nem baj, legalább tudok csendben szenvedni olvasni.  

Ezzel semmi baj nem lenne, ha nem az lenne a helyzet, hogy ilyenkor a többi kollégának kell helyettesítenie engem. Ingyen, mert a helyettesítésért nem kapunk pénzt. És nagy valószínűséggel így influenzaszezonban nem csak én hiányzom, szóval aki bent van, az szív.

15 megjegyzés:

  1. Jobbulást mielőbb, jó olvasást, pihenést! :)

    VálaszTörlés
  2. mondom én, mindig azok pusztulnak le állandóan, akik ilyen turbóegészséges életmódot élnek. több sör meg cigi, meg kanapéndöglés kell neked szerintem!
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Micsodaaaa??? Pénteken boroztam és cigiztem is, tök büszke lettél volna rám. :) Aztán mégiscsak ledöntött a kór.

      Törlés
  3. Ne is mondd, ma és holnap kimaxolták a "héten megengedettemet" :) és még hol a vége? :))) Jobbulást! :)

    VálaszTörlés
  4. használj multitabs immunó vitamint, az nagyon jó! (nekem mindig segít az ilyen betegségeknél) :) Jobbulást!

    VálaszTörlés
  5. Elsőre azt hittem vásárlásrol fog szólni ez a post. Jobbulást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Életem tökéletes farmerját egy őrületes leértékelésen vettem a FCUK-ban (French connection UK: http://en.wikipedia.org/wiki/French_Connection_%28clothing%29). Sikerült kiszakítanom és azóta is arra vágyom, hogy még egyszer legyen egy olyan nadrágom, de valami 130 GBP kölrül volt, amit nem fogok adni érte. Annak az esélye, hogy Londonban újra elkapjak egy ilyen leértékelést, szinte nulla.

      Törlés