2015. január 22., csütörtök

Január

Nagyon nyugodtan, januári stílusban, eseménytelenül folydogálnak a napok. A hidegrázós, tüsszögős, kipirosodott orrú betegség elmúltával megfizethetetlen az érzés, hogy jól érzem magam, nem fáj semmim és az energiám is visszatért. Szedek vasat és Béres cseppet, és lehet, hogy placebo, de mintha már most érezném a hatásukat. Ráadásul a vas tabletta csoki ízű, hát mekkora ötlet ez? A napom fénypontja, mikor beveszem. No meg a málnaillatú zuhany.

Voltam tegnap fogorvosnál, Jude Law-nál, élmény volt, mint mindig, belépek, és ott áll ő, a szép fogorvosom, meg a 3 csupamosoly asszisztensnő, akikkel már borvacsorán is voltam, szóval jól ismerjük egymást, és közlik, hogy úgy örültünk, hogy jössz, már nagyon vártunk. Úgyhogy vigyorgok én is, és bár miután ránéz a fogaimra, hátraszól, hogy Edina, kettő fogat fogunk ma kihúzni, tudom, hogy csak ilyen béna a humora, és hál'istennek, csak apróság van, úgyhogy főleg dumálunk, és végül fütyürészve tekerek haza. Már nem is emlékszem, milyen félni a fogorvostól, pedig engem ő már műtött is, és mégis, csak a pozitív élmények maradnak meg. Szerintem ő a világ legszebb legjobb fogorvosa, még akkor is, ha neki erről az a véleménye, hogy vakok között félszemű a király

Délután 1-kor úgy mentem haza a suliból, hogy picit még nyomasztott, hogy aaa, még ki kell takarítani, mert vállalhatatlan a lakás, és hazaérek, és már nem kell, mert a pasim délelőtt megcsinálta, sőt, mosott is (god bless home office), még kiegészítettem egy kis portörléssel meg rendrakással, elmentem bevásárolni, feltöltöttem a hűtőt, és most jó itthon. Ma délután pedig fodrásznál jártam, és most szép, friss, formás és egészséges a hajam, tíz fillérrel többet érek, ahogy a nagymamám mondaná, olyan jó. Még mindig nagyon szeretem a frufrum, ezt a cikket pont ma olvastam, és tényleg, nekem életem egyik legjobb döntése volt, hogy frufrut vágattam. Ja, és aludtam is egy órát utána a kanapén, szemmaszkban, jól betakarózva. Mert január van, és megérdemlem. Néha nem baj, hogy nem történik semmi különös.

naomi wilkinson

1 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jobban vagy :)

    (A vastabletta után öblítsd ki a szádat, mert elszínezheti a fogaidat, bár akkor mehetnél újra a csini dokihoz =)

    VálaszTörlés