2015. január 23., péntek

Helyzetjelentés

Tegnap este még olyan lelkes voltam, egy csomó mindent terveztünk hétvégére, itt van egy amerikai barátom, vele kell találkoznom, meg pörögni, mozit terveztünk, vacsit, Széchenyi fürdőt, bicajozást. Ma reggel viszont alig bírtam kimászni az ágyból, és leginkább a kanapémról álmodozom, bolognai spagettiről, valami izgi sorozatról (The Affair, nagyon kíváncsi vagyok), meg este esetleg egy nagy sétáról a kutyikkal.


  • Örülök: Péntek van!
  • Szomorú vagyok: Mia
  • Alig várom: Nagyon szeretem a Murakami novelláskötetet, amit olvasok, elbűvölő. Minden sora olyan, mintha hazaérnék. 
  • Izgatott vagyok: Ezt az amerikai fiút, a barátomat, 14 éve nem láttam, és most itt van újra Budapesten, hétvégén újra találkozunk. Meleg, és iszonyú jó fej, nagyon kíváncsi vagyok rá. Beszéltünk tegnap telefonon, és annyira jó volt hallani a hangját.
  • Bárcsak: A gyerekekkel arról beszélgettünk az egyik órán a feltételes mód kapcsán, hogy hova utaznának mondjuk két hétre, ha felülhetnének most egy repülőre. Annyira jó volt már csak belegondolni is, milyen lenne ülni a forró homokban valami gyönyörű tengerparton... Feltöltekezni, hazajönni, és aztán már fél lábon is kibírnám tavaszig. 
  • A szemeimnek: The Affair.
  • A füleimnek: Reggel készülődtem, a pasim még aludt, kinn töksötét, és meghallottam, hogy énekelnek az udvaron a madarak. Előbb utóbb itt lesz a tavasz, nincs mese. A másik kedvencem pedig macskadorombolásra elaludni. 
  • Hangulat: Pénteki, budapesti, csavargós, barátkozós. Mondjuk leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy a Széchenyi fürdőben ücsörögjünk a forró, gőzölgő vízben a szemerkélő esőben.

3 megjegyzés:

  1. a The Affair nagyon jó sorozat! :) (csak túl hamar vége van)

    VálaszTörlés
  2. Hú, nekem iszonyúan nem jött be az Affair, időpazarlás! Szerintem nagyon gyenge a sztori, gyengék és ezért hiteltelenek a színészek, nekem sem Dominic West sem a Ruth Wilson játéka nem volt meggyőző és kettejük között sem működik szerintem a kémia.

    Más: a bodyshopos málnás cuccokról jut eszembe, hogy ha legközelebb a Daubnerben jársz mindenképpen próbáld ki a málnás omlettet, már ha szereted az ízét is, nem csak az illatát.

    VálaszTörlés
  3. szerintem se jó a pasi karaktere az afférban, de engem nagyon foglalkoztat, amiről közvetve szól, vagyis, hogy mennyire másként élik meg az emberek ugyanazt. várom a következő évadot!

    VálaszTörlés