2015. január 26., hétfő

Konyha

Végül itt aludtunk nálam pénteken, szombat reggel pedig csináltam angol reggelit, összepakoltunk, bevásároltunk, autóba ültünk és besöpörtünk Budapestre. Volt egy kisebb találkozónk a Konyhában a Madách téren, ami nekem azonnal a kedvenc helyem lett, és majd mindenkit oda fogok vinni ezentúl. Az a hely is olyan, hogy bármikor beköltöznék (ha mentek, az emeletre üljetek fel), ittunk menta-gyömbér teát, velünk volt a kutya is, és annyira jó érzés, hogy vannak olyan helyek, ahol a legtermészetesebbnek veszik, hogy a vendégek kutyákkal érkeznek, és nem értik, hogy miért kötöd meg, hát engedd már el, had nézzen körül. A pasim pedig tartott nekem fotótanfolyamot, és most már értek egy csomó mindent, amit eddig nem, vagy csak úgy érzésre csináltam, és kiderült az is, hogy a fényképezőgépemben óriási lehetőségek rejlenek. 






Szép hely, ugye? Jöttök velem mentateázni?:)

4 megjegyzés:

  1. Annyi jó hely van Pesten, amik felfedezésre várnak, nagyon hangulatosnak tűnik ez is :)

    VálaszTörlés
  2. Te, nekem évekig ott az emeleten volt a fodrászom, Marci. Aztán 2009-ben fordult egyet az életem, azóta nem láttam, bár a telefonszáma megvan, akár felkutathatnám őt.
    Azért szerettem hozzá járni, mert extra jó zenék szóltak náluk és mindenki olyan laza figura volt... azon felül mindig jó hajakat vágott, szerettem azt mondani neki, Marci, azt csinálsz a hajamból, amit akarsz, úgyis visszanő... És nem sértődött meg! :)

    Igen, szívesen jövök.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a helyet én is nagyon szeretem:)

    VálaszTörlés