2015. május 7., csütörtök

C'est la vie

Nem gondoltam volna, hogy ilyen kellemesen fogok csalódni ebben a kirándulásban. Tömény nyár, cuki, jókedvű, lelkes kölykök, a kolléganőm teljesen lelazulva, tökéletes szállás Eger szélén. Van cica és kutya is, nagy kert full kilátással a városra, függőágy, meg szép kis szobánk egész messze a kölyköktől, hogy folyamatosan azt hiszem, hogy a telefonom csörög, ugyanis tücsökciripelésre van beállítva. Finomakat ettünk, sétáltunk a városban nagyot, és a legjobb, hogy olvastam egy csomót, ugyanis, bár erre egyáltalán nem számítottam, de van egy csomó időnk pihenni. 

Igyekszem a legjobbat, legtöbbet kihozni ebből az egészből, jól érezni magam, amiben sokat segít a város hangulata, a nyári meleg, a kollégám meg a gyerekek kedvessége, de azért egész nap szorongatja valami a torkom, és legszívesebben otthon, az ágyamban lennék, szimbiózisban a takaróval, a lábamon doromboló macskával, meg az ágy mellett horkoló kutyával, és csak aludnék, aludnék. Szomorú vagyok. Szingli lettem újra. 

Nem őt siratom, mert sosem lettem volna mellette boldog. Nem is voltam már jó ideje. Banális az is, ahogy vége lett, értelmetlenül, igazságtalanul, kicsinyesen, méltatlanul - azonnal tudtam, hogy ennyi, hogy én már ezért egy lépést nem teszek. A közös idők fognak hiányozni, nagyon szerettem vele lenni, főzni, enni, csavarogni, filmet nézni, tervezgetni, aludni. Jaj, és a kutyája, jaj, jaj, jaj. Mennyire más az élet valakivel, akit szeretsz, minden mulatság, minden kaland megtízszereződik - vagy csak értelmet nyer. És mennyire más az élet egyedül.



27 megjegyzés:

  1. Oo, de sajnalom, Ilonka! :(

    VálaszTörlés
  2. Ó, hát Eger, mennyire szeretem!

    Tudom, a lényeget ragadom meg, de... basszus, a háziállattól elválás is olyan durva tud lenni... Nekem egyik kapcsolatomnál az volt, hogy időnként jártam simogatni, amikor épp nyaralt valamerre és más vigyázott az állatra. Jajjdenehéz. Dupla elválás.

    VálaszTörlés
  3. A szakítàs utàn a régi nagy szerelmem kutyàjàval aludtam egy darabig, mikor nem volt ott (a szülei szerettek, beengedtek). Sajnàlom, ne szomorkodj, vagyis de...érted.

    VálaszTörlés
  4. Jaj, jaj... pontosan értem mire gondolsz. Nem mondom, hogy sajnálom, inkább azt mondom, hogy megértem, tényleg jobb lenne most a takaró alatt összekuckózva. De akkor meg sírnál, egyedül lennél... itt meg ott van neked Eger, a gyerekek, a pihenés. Kicsit elterelik a figyelmed, jó lesz majd meglátod! Aztán hazajössz, ott lesz a kert, a kutya, a cica, a szüleid, tesóid, a gyerekek, a barátok és itt vagyunk neked mi is. A mi vállunkon mindig sírhatsz. :)

    VálaszTörlés
  5. Jön valaki, akivel boldog leszel! De értem, hogy most kicsit gyászolni akarsz...

    VálaszTörlés
  6. Úgy sajnálom, Milonka! De szuper csaj vagy, most már a jöhet az igazi! <3

    VálaszTörlés
  7. :-( De majd megyek hozzád, meg a méltán híres unokahúgodhoz napozni, fröccsözni. Mert így kell elegánsan meghívatni magunkat, ugye.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyere! Bár a kutyajelmezét már kinőtte, de biztos találunk valamit, amiről most is méltán híres! :)

      Törlés
  8. Ó, sajnálom! :(
    De azért jöhetsz Budapestre is, sztem bármikor kapható vagyok a Fröccsteraszra, az óriáskerékre, meg a városban random csavargásra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zsír, benne vagyok! A legendás spontán reggelig fröccsözés! :)

      Törlés
  9. én is, itt a nyár, pörgünk egy kicsit úgy mint tavaly!:)

    VálaszTörlés
  10. Benne volt a levegőben, mégis sajnálom.



    VálaszTörlés
  11. sovány vigasz, de Metró és Lajka szerintem bármikor készen áll ideiglenesen pótolni az eb-űrt ;)

    VálaszTörlés
  12. Két dolgot kívánok neked: nyugalmat és harmóniát...

    VálaszTörlés
  13. Nagyon sajnalom!:( de nekem ugy tunik hosszutavon ez a jo megoldas. Nem normalis allapot az ha mindig szomoru vagy es nem tudod miert. En egeszen biztos vagyok benne hogy a srac miatt nem voltal kiegyensulyozott. Nagyon magamra ismertem a leirasaid alapjan es nekem is anno a szakitas segitett. Es egyebkent is, most hogy jon a nyar (tavasz:P) minden csak jobbra fordulhat! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, és az sem igaz, hogy nem tudtam, mi miatt volt - persze, a kapcsolatunk miatt volt. És igen, én is tudom (az eszemmel), hogy jobb lesz ez így.

      Törlés
  14. Ki tudja, talán előkerül a vizslás fiú, immár férfiként :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ááá:)! Biztos előkerül, de kétlem, hogy nagy változások történtek. Nincsen nekem időm több teszetoszáskodásra!:)

      Törlés
  15. Itt vagyunk, figyelünk rád, és drukkolunk érted, Ilonka. (Páran megjegyezték: aggódtak érted, hogy nem érzed helyeden magad mostanában; én is így voltam ezzel.) A lehető legjobbakat kívánom neked.

    VálaszTörlés
  16. (hopsz, telóról gyorsan küld, szóval még azt akartam, hogy remélem, hogy hamar túleszel a gyászidőszakon, és utána majd jön valami sokkal jobb! szólj, ha tudunk segíteni!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is remélem, hogy hamar túllépek ezen az időszakon. És köszi! :*

      Törlés
  17. Nekem az a teóriám, hogy minden kapcsolat után egy jobb jön. Úgyhogy hajrá! Vizslás fiúról nincs valami hír?

    VálaszTörlés
  18. Oh, jaj, sajnálom! :(

    De egy ilyen kedves, és nyitott ember mint te könnyen ismer meg új embereket, akik között feltűnhet ő is, a következő, és már minden tekintetben igazi. :)

    VálaszTörlés