2015. május 10., vasárnap

Nna

A kirándulás tanulságai:

1. Középiskolás osztályt NEM viszünk 3 napra (2 éjszakára) kirándulni. 1 napra igen, alvás nélkül, 2 napra, egy éjszakával csak igen elszántan, felkészülten, szervezetten, szuper (és kötelező) tinédzser-kompatibilis lefárasztó programok felsorakoztatása mellett, sok-sok leszarom-tablettával a zsebben (utóbbiból mondjuk nálam mindig van, nem vagyok az a stresszelős típus, de nem bántam volna, ha a kolléganőm is hoz párat, és szedi hármasával). 

2. Olyat, hogy kinek van kedve bemenni ebbe a múzeumba? (nem én kérdeztem) nem kérdezünk középiskolásoktól. Kettőt találhattok, hány ember tette fel a kezét. Mivel nem volt kötelező, így mindössze ketten (!) mentek be a várba, a többiek semmilyen kulturális programban nem vettek részt, az idő 95%-át a szálláson töltötték és piáltak. Felesleges volt Egerbe mennünk, ezzel az erővel nyugodtan mehettünk volna Kismarosra is. 

3. Megfogadom, hogy nagyon jó, laza, de szuperkövetkezetes osztályfőnök leszek. Már ha egyszer muszáj lesz, mert önszántamból sosem vállalnék el ilyesmit.
 
4. Olyan emberrel tölteni 2 és fél napot, aki 0-24-ben beszél hozzád, akkor is, amikor te olvasol, wc-n vagy, zuhanyozol, levelet írsz, nem válaszolsz, nem figyelsz, próbálsz elaludni, a világ legfárasztóbb dolga. Mindent tegyünk meg, hogy az ilyen helyzetet elkerüljük. 

5 megjegyzés:

  1. :-) a lényeg,hogy mindenki túlélte.Egyre jobban csodálom az ofőmet,aki évente bevállalt velünk egy 4-5 napos osztálykirándulást,és időnként egy hetes nyári tábort,pedig nagyon nem voltunk angyalok. Én tuti nem merném.

    VálaszTörlés
  2. Tiszteletem és dicsérem a kitartásod és türelmed! :)

    VálaszTörlés
  3. szerintem ezek közül a négyes a legdurvább.
    Én mondjuk csak kétnapos osztálykiránduláson voltam, de az ofő felváltva szedte a leszarom tablettát és kortyolgattunk bort :D
    Egy hős vagy, hogy ezt így, ebben a formában túlélted :)

    VálaszTörlés
  4. 4. pont = legrosszabb rémálmom :(

    VálaszTörlés