2015. június 14., vasárnap

Ain't nobody got time for that

Írtam a múltkor, hogy az egyik barátnőmnek lett egy fiúja, aki jó fej, vicces, és tökéletesen boldoggá teszi a barátnőmet. De tényleg, pont valamelyik nap mondta nekünk, hogy azt hiszi, még sosem volt ilyen boldog, teljesen összeillenek, és kívülről is teljesen klappolni látszottak, mint a borsó meg a héja.

Nos, az élet persze nem ilyen egyszerű. Azóta a srác kidobta a lányt, ráadásul egy tökéletes, romantikus, biciklizős, nevetős, bújós nap végén, odaállt elé, és azt mondta, ennyi volt, szakítsanak. Azt mondta, minden tökéletes vele, a szex, a beszélgetések, a csavargások, még a csaj barátai is bejönnek neki, csak épp... Csak épp nem szerelmes. Olyan, mintha az unokatesójával csókolózna. A barátnőm azóta sír, hiába volt csupán röpke egy hónapnyi a kapcsolatuk, úgy érezte, hogy he is the one. Ő az igazi.

Nekem nem kell ez a stressz, lehet hogy én már nem is akarok pasit soha többé.

mark e tisdale

7 megjegyzés:

  1. :( azt hiszem, ez a fiú tényleg túl fiatal volt és kevés volt neki a dráma ebben a kapcsolatban...majd jópár év múlva örülne valakinek, akivel ennyire "unalmasan tökéletes" minden, mint a barátnőddel volt.

    VálaszTörlés
  2. Ez a "lehet, hogy én már nem is akarok pasit soha többé" mondat nem tudom mennyire komoly a részedről, én mindenesetre ezt a témát tárgyaltam múltkor egy barátnőmmel egész este... Ő pl. azt mondta, hogy nem is akar semmiképp sem férjhez menni, mert alapból nem bízik, nincs bizalma, egész életében azt láttam, hogy férfi és nő nem marad együtt, vagy ha mégis, akkor inkább ne lennének együtt (kivételek mindig vannak persze)... És én is belegondoltam, azért keresem és vágyom A pasit, hogy majd családot alapítsak vele és együtt éldegéljünk, de nem azért keresem, mert nem tudok nélküle meglenni. Persze annyira jó lenne, ha olyan lenne az élet, mint a mesékben, valakibe beleszeretsz, ő is beléd, éltek együtt boldogan, míg meg nem haltok, de az élet nem ilyen ugye.
    Nekem pl. ez a barátnőm azt mondta, hogy szeretne mindenképpen gyereket, de házasságot nem, férjet nem és hát ha majd nem akad senki, akkor is lesz megoldás, tudjuk ugye mi (ja ez a barátnőm fiatalabb nálam és tényleg olyan szép, hogy forognak utána az utcán a fiúk).
    Mindegy, hosszú ezt így leírva boncolgatni, kicsit el is vesztettem a fonalat, azt akartam csak leírni, hogy abban biztos vagyok 100%ig, hogy szeretnék gyereket, de abban már nem, hogy férjet is mellé.

    VálaszTörlés
  3. Sokáig én is így voltam ezzel. Volt egy megfáradt, hosszú kapcsolatom A.-val, akivel kimondva, kimondatlanul nem lehetett jövőt tervezni. A kapcsolatunk végefelé már nagyon akartam kisbabát. Ő nem. Ekkor mondtam én is azt, hogy egyedül is képes lennék rá, sőt, igazából bármire, mert egy másik fél csak visszahúz, sosem lehetsz biztos benne, sosem láthatsz bele, sosem tudhatod előre. Kiléptem a kapcsolatból, új országba költöztem és megtaláltam E.-t, aki annak ellenére szeret és velem képzeli el a jövőt (én meg vele), hogy örökké mérges vagyok, puffogok, nyűglődöm és nem találom a helyemet. Szóval, csak azt akarom mondani, hogy ott van az a valaki, csak meg kell találni. Gyerekvállalás egyedül? Jesszus, csak, ha nagyon mazochista vagy. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is rögtön arra gondoltam, h egyedül gyereket vàllalni brutàlisan nehéz fizikailag és lelkileg is, plusz nagyon fontos egy apafigura beszerzése is.

      Törlés
  4. Én is voltam ilyen szituban, hogy akár egyedül is bevállalnék egy gyereket, de aztán meggondoltam magam. Találtam egy fickót, aki akart gyereket, aztán most tessék, mégis egyedül nevelgetem őket és ma már ott tartok, hogy minden nőt megpróbálnék ledumálni, hogy egyedül vállaljon gyereket. Ha tehetik, inkább ne. Piszok nehéz. A gyerek lelkét nem lehet, illetve azt mondom, én nem látom, hogy épen lehetne tartani.

    VálaszTörlés
  5. Eredetileg azt akartam elmesélni, hogy nekem is van ilyen barátnőm, aki boldogan élt a szerelmével, duruzsoltak a kanapén, a következő pillanatban a pasas felállt és közölte, elköltözik. Bumm.

    VálaszTörlés
  6. Nekem ezzel az az ott van az a valakivel az a bajom, hogy ezer meg ezer olyan kapcsolatot láttam, ahol x év után mégsem volt ott az a valaki. Párkapcsolatban egyszerűen nem lehet biztosra, tutira menni, de talán el kell fogadni, hogy igen, vége lehet, viszont ha most jó, akkor tudni kell élvezni. Pofára esni csak nagyot érdemes, ahogy egy barátnőm mondja.

    VálaszTörlés