2015. július 2., csütörtök

Gonna be clean

Persze a csontkovács csodákat művelt velem, mint mindig, de most egy darabig nem kell mennem, pihi van, csak jóga meg úszás meg hátizom gyakorlatok. Egy ideje futok megint, de nem vagyok valami lelkes, nem tudom, mi van, valahogy nem kapom el. Ebéd után aludtam másfél órát, és tényleg, mintha iszonyú fizikai munkát végeznék, leteszem a fejem, és már 10 méter mélyen alszom is, nem tudom, honnan jön ez az iszonyú nehéz fáradtság, aztán jelzett az óra, de még bőven tudtam volna még aludni. És hát tegnap este is alig vártam, hogy bemászhassak a takaróm alá.

Ma aludtam 8-ig, beraktam a Spotify-on a Rosenberg triót (holland cigány muzsikusok, úgy gitároznak, mint az ördög), nagyon szeretem őket, és úgy takarítok, hogy mindent, mindent lepakolok, letörölgetek, elmosogatok, kidobálok, rendet rakok a fiókokban, kisuvickolom a hűtőt, elhúzom a bútorokat és alattuk is felmosok, lemosom az ablakokat, szóval teljes nagytakarítás, hogy mindenhova jó legyen nézni meg nyúlni - már most sokkal jobban érzem magam, pedig még csak az elején tartok. Az is jó érzés, hogy mára semmi más tervem nincs, ráérek egész nap csinálni. Ha kész lesz, jó lenne visszaállni a Flylady-re, legalábbis elemeket felhasználni belőle, mint ahogy régen tettem, nekem ezek a rövid takarítások, pakolászások, szortírozások, kidobálások nagyon bejöttek. 

2 megjegyzés:

  1. Már vagy 2 éve olvasom a blogodat, de még egyszer sem szóltam hozzá. :) És most is off leszek: Pillanatnál olvastam, hogy valamilyen szipiszuper illatú parfümöt használsz. Megkérdezhetem, hogy pontosan melyiket? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát akkor már épp ideje volt! :) See by Chloé a parfüm, ami Pilla szívét is elrabolta, pedig nem ő lett volna a célközönség, jó lenne, ha a férfiakra is így hatna. :) http://kremmania.hu/kremek/chloe-see-by-chloe

      Törlés