2015. október 25., vasárnap

Day by day, night by night

Pilla szülinapját majd gondolom elmeséli ő, ha akarja, nem akarom tőle elvenni a lehetőséget. Utána nála aludtam, hosszan reggeliztünk, megbeszéltük az élet nagy dolgait, aztán hazateleportáltam - volna legszívesebben, mikor találják már föl? 

A Mazel Tov viszont iszonyatosan hangulatos és nagyvilági, nem ilyen burzsuj értelemben, hanem olyan, mintha valami halálosan menő, dizájnos multikulti helyen lennél mondjuk New Yorkban, nem Budapesten - illetve de, pont hogy Budapesten, kurvajó ez a város. Csupa fény, levegő és élet az egész, hatalmas kutya fotók vannak a falakon (you had me at hello), van igényes, szuper zenéket játszó Dj, egy fiú klarinétozik a számokra, és a mosdó is gyönyörű. Mondtam a csajoknak, hogy ha sok pénzem lenne (annyira nem méregdrága, 2000ft körül van egy főétel), akkor az lenne a törzshelyem, minden este ott ücsörögnék az aktuális pasimmal meg a kis barátaimmal. Menjetek el a kedvemért, nézzétek meg. 

Ezeket a képeket asszem pénteken csináltam futás közben, annyira gyönyörű idő van mostanában. Tényleg, annyian mondtátok, hogy jártok errefelé körülnézni, meséljetek, hogy tetszett a város? 










most már ne fussunk, csak szagolásszunk, jó?

5 megjegyzés:

  1. Ezz OFF bejegyzés,de tegnap este néztem egy műsort a tv-ben és SIA-t énekeltek, valahogy egyből Te ugrottál be, hogy bárcsak te énekelnéd , mert az én fejemben nagyon passzol Hozzád :)

    VálaszTörlés
  2. Tavasszal/kora nyáron voltam a barátnőimmel a Mazel Tov-ban; sztem is nagyon el van találva, bár akkor elég fullasztó meleg volt. (Tényleg, most hogy van "befedve" télire? Akkor olyan félig kerthelyiség - félig udvar jellegű volt, és eszméletlen jól volt megvilágítva...)

    Vác meg nagyon hangulatos volt, kb pont erre mászkáltunk, ahol a fotókat csináltad! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem emlékszem a technikára, de most fedett a hely teljesen. Láttam képeket a nyári szituról, és szerintem most sokkal hangulatosabb!

      Törlés
  3. Nekem a kedvencem, októberben mindig elmegyek Vácra meg a dunakanyarba. Idén október elején voltunk, de még nem voltam tökéletesen megelégedve a levelek beszíneződésével. Úgyhogy még egyszer kell. Mert én pont ezt az időt szeretem, amit most fotóztál.

    VálaszTörlés