2015. október 26., hétfő

Last minute

Szóval szerdán reggel elutazom 2 hétre, és még egész konkrétan semmit nem intéztem, terveztem, vagy pakoltam MÉG. Ezen a problémán az sem segít, hogy a holnapi napom nagy részét egy randi foglalja el (amit már nagyon várok), most pedig ahelyett, hogy pakolásznék, itt ülök és blogot írok. Hah.

Viszont ma voltam edzeni egyedül, fergeteges volt (no irony), utána szaunáztam is egy gyönyörű fiatalemberrel kettesben, de sajna nem szóltunk egymáshoz, csak annyit, hogy helló, ezt mondjuk kétszer, érkezéskor és távozáskor. Az élet olyan nehéz. Már rájöttem, hogy azért (is) szeretek ebbe a terembe járni, mert itt nem az ilyen szekrény, görögdinnye-karú pasik a jellemzőek, hanem teljesen normális srácok sportolnak. És ma megállapítottam, hogy a sport iszonyú szexi - persze ezt valószínűleg eddig is sejtettem, csak ma volt időm legeltetni a szemem a súlyokkal dolgozó fiúkon, és most már tanulmányt is mernék alapozni erre az elméletemre. 

Valamint képzeljétek, azokat a feladatokat, amiket másfél hónapja 3 kilós súlyzókkal remegve, izzadva csináltam, most már simán, probléma nélkül nyomatom 5 kilósakkal, mondjuk izzadni ezekkel is szoktam. Tudom, hogy ez ilyen rubintrékás téma, de nekem ez nagy sikerélmény, meg hát a körömlakkos meg a salátás posztok mellé elfér, nem? De. 

Amúgy csak azért nem stresszelem szét magam azon, hogy még nem terveztem meg az utazást rendesen, mert viszem a laptopot, és majd gondolom esténként lesz ilyesmire időm, minden másra meg ott a Mastercard. Meg viszek futócipőt is, és majd futok, muszáj lekocogni a kroaszanokat. Hahaha. 

Holnap kell intézni mobilinternetet a telefonomra (hogy az milyen kurva drága, elképesztő, 6000ft/1G/hét), meg ki kell találni, hogy mennyi cucc kell 2 hétre (rengeteg), hány cipő, csizma szükségeltetik (sok), kell-e hajszárító, hajvasaló (ofkorsz). Szerintetek trailert felengednek a repülőre? Vajon mit felejtek el? 

13 megjegyzés:

  1. Sebtapaszt vízhólyagra, Párizsban rohadt sokat gyalogol az ember még akkor is, ha tömegközlekedik :).

    VálaszTörlés
  2. göngyöld a ruhákat, akkor több fér. illetve az én igazi kedvencem utazás alatt a mini-termékek. én mini királynő vagyok, mert még mini hintőporom és mini kézfertőtlenítőm is van, de nem kell túlzásokba esni (van mini fogselyem és mini szúnyogriasztó stick is az állandó utazós neszesszeremben, lépjünk túl). mondjuk két hétre lehet, hogy kevés a minitusfürdő és a minifogkrém, igazából nem szoktam annyi időre utazni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ez a dilemmám, a picik túl kicsit, a nagyok meg indokolatlanok 2 hétre.

      Törlés
    2. Ikeában van 100ml-es flakonból 4-es szett, pont jó! Tusfürdő, sampon, balzsam, testápoló. Nyáron Ázsiában 3 hetet húztam ki ilyennel, tusfürdőt vettünk egyszer. Kicsit nyilván csaltunk is, mert a szállodákban volt mini mindenféle, de én nem nagyon használtam, mert egyrészt vakarózom tőle, másrészt raszta lesz a hajam... Gondolom szerdai indulással már nem játszik az Ikea, de sztem a későbbiekben hasznos lehet! Jó utat! ;)

      Törlés
    3. http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90235117/
      ez az :)

      Törlés
  3. Utazáskor ott szoktam rendes méretű tusfürdőt, sampont, testápolót venni, mert aztán ha hazajövök még napokig/hetekig mosolyoghatok munka után a zuhany alatt mikor kinyitom a pározsi/barcelonai/londoni tusfürdőmet.

    VálaszTörlés
  4. Érezd jól magad, használd ki amit lehet és gyere haza épen, élményekkel telve!

    VálaszTörlés
  5. Jó utat, sok kalandot a 2 hétre! :-)

    VálaszTörlés
  6. ma elkezdtem vágyni rá, hogy megismerjelek élőben :) nem tudom miért.
    Jó utat!

    VálaszTörlés