2015. október 5., hétfő

Fuck this shit, I'm leaving

Hétvégén iszonyúan felhúztam magam, ennek eredményeképp egy napot fel és alá járkáltam, abba akartam hagyni a blogolást, de komolyan, mi van az emberekkel? Még mindig nagyon rosszkedvű vagyok, de aztán rájöttem, hogy who cares, zen van, és hogy sokkal nagyobb probléma, hogy kitiltottak 15 napra az ncore-ról mert nem seedeltem elég lelkesen, és most mi lesz velem 15 napig, nem tudok a cuki anyukámnak filmeket letölteni. Jaj. 

A suliban nem bírják eldönteni, hogy mikor mehetünk Franciaországba. Minden nap több ezer forinttal drágul a repjegy, úgyhogy szerintem elhatározhatnák magukat, bár tény, hogy nem én fizetem. Elméletileg holnap kiderül, lehet, hogy 1, lehet, hogy 2 hét múlva megyünk. Az viszont még mindig tutinak tűnik, hogy megyünk. Azt a pillanatot várom, hogy a reptéren magam elé veszek egy hatalmas kapucsinót, onnantól minden jó lesz.

Hétvégén a végére értem a Homeland 4. évadának, szerelmes lettem Peter Quinnbe, de komolyan, nem is emlékszem, mikor volt rám pasi utoljára ilyen hatással, még igazi sem, nem hogy virtuális, és most nincs értelme az életemnek (sem a Homeland nélkül, sem Peter Quinn nélkül, ja és szex nélkül, lehetőleg Peter Quinn-nel). 

Teljesen ráfüggtem a zöldségekre, iszonyú jó kajákat csináltam a családnak (meg magamnak), de már a párolt zöldbab-brokkoli-borsó is teljesen kielégít, és sütőtök, cékla, hagyma, cukkini, fokhagyma, mmm. Jó, azért csináltam szilvás Ilonka-féle-lepényt is, mert ugye az élet édességére is kell némi hangsúlyt fektetni. 

Voltam az előbb futni, zene, és a kilométerek meg az idő mérése nélkül, finom ősz-illat van a városban és a Duna-parton, csak vigyázni kell, mert egyrészt a gesztenyék kitörik a futók bokáját, másrészt 8-kor indultam (meg kellett néznem a Konyhafőnököt), így aztán elég rendesen nézegettem a hátam mögé. Viszont cserébe meleg volt, szerettem. Holnap vizsgáztatok, aztán értekezlet, majd fogadóóra, és még este is lenne programom, de gőzöm sincs, hogy hogyan lesz hozzá energiám. 

Nem vagyok valami nagy passzban, kicsit motiválatlan vagyok, sokat dolgozom, megint vállaltam új diákot, spórolok, hogy majd tudjak funolni, ha annak lesz itt az ideje. A blogomat is úgy érzem, kiüresedett, elmesélem, hogy mi történt a hétvégén, vagy hogy mit főztem, és hát ennyi. És azt is tudom, hogy nem szerethet mindenki, meg emlékeztetnem kell magam, hogy én ezt a blogot elsősorban magamnak írom, és leszarom, hogy ki mit gondol, de ez gyakorlatban nem ilyen egyszerű. 

Viszont az exem azt írta, hogy a héten visszaküldi a cuccaimat, na, hát legalább ez. Azt írta, hogy még volt piszkos zoknim a szennyesben, és ez akadályozta, nem akartam visszaírni, hogy már több, mint egy hónapja nem jártam nála, azóta nem mosott? o.O 

36 megjegyzés:

  1. jaj már, lehet, hogy csak nincs nála havi egynél több rózsaszín mosás :D

    értem én, hogy mit se számít, de tökre szeretem a blogodat, azt is, hogy miket csinálsz meg a salátákat és egyéb zöldségeket is - nem beszélve a képekről :)

    és Fro tuti szuper lesz akár egy, akár két hét múlva - pláne, hogy utána az őszi szünet jön!

    VálaszTörlés
  2. a mitfőztél és mitcsináltál témakör is ugyanolyan okés, mint a többi, szóval emiatt nehogy abbahagyd!
    ‹3!

    VálaszTörlés
  3. szóljál, ha írjunk je suis posztokat!!! ;) a többit meg szard le! (mondom én, aki annyira nem tudta leszarni, hogy bezárta inkább a blogját :))

    VálaszTörlés
  4. Akkoris ez a kedvenc blogom ha rossz passzban vagy, nem ér abbahagyni! <3

    VálaszTörlés
  5. Akkor duplán szomorú, hogy büntiben vagy az Ncore-on, mert mától van Homeland 5. évad. Egyébként nekem is Quinn a kedvenc karakterem, mondjuk más szempontrendszer alapján :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. EZT NEM TUDTAM!:))) Köszi! Vannak ám más, nem magyar nyelvű forrásaim;).

      Törlés
    2. sőt, a Híd is elindult ám! nem láttam még, de azt olvastam, h nagyon jó!
      (a blogolást meg ne hagyd abba, semmiképpen, plííííz)

      Törlés
  6. Még az új Hitmant is megnéztem Peter Quinn kedvéért, ugyan más a karaktere, de nekem még ott is átjön a Homelandes érzés, teljesen megértelek :)

    VálaszTörlés
  7. Hat itt ulök a mai elsö kavemmal, kint FAGY, 5 percem van indulasig, es teged olvaslak. Van valami a blogodban (a kajakon es körömlakkokon kivul is, amikröl szinten izgatottan olvasok ;))

    VálaszTörlés
  8. Ha szimpatikus valaki, tetszik a személyisége, akkor azt is szereted benne, meg a blogjában, ha épp szomorú, nyafog, rákattan egy témára, vagy csak nem történik vele semmi. <3

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok! Eddig csak zugolvasóként voltam jelen, de mos én is színt vallok: Milonka fan vagyok, légy szíves ne hagyd abba a blogolást! :) Peter Quinn pedig jelenleg az egyik "legbadassebb" karakter a tv-ben! :)

    VálaszTörlés
  10. hátnamárna :( most, hogy időgörbítési képességeim mostanában nem működnek, kábé 3-4 blogba kukkolok, a tied pont olyan, ahova jövök. De megértem, ha zárnád. Én is zártam már hasonló indokkal.
    Nálam most lett amúgy egy szűrő, párat múlt hét óta inkább nem olvasok, mert annyira leszívnak és lehangolóak vagy irritálóak lettek. Te még negatívkodni is úgy negatívkodsz, hogy az nem húz le, sőt, motivál, hogy you can do it :)

    VálaszTörlés
  11. Én is jövök és rakok egy ikszet a "ne hagyd abba" oszlopba!

    VálaszTörlés
  12. Én is, én is! Az egyik kedvenc blogom vagy, abba ne hagyd! :)

    VálaszTörlés
  13. Pont ma délelőtt gondolkodtam, hogy salit ennék ma és ennek kapcsán rögtön eszembe jutott: hátha tettél fel vmi ínycsiklandó salireceptet. Szóval...nehogy! ;-)

    VálaszTörlés
  14. Tudom, hogy az én véleményem nem számít, de azért szeretném jelezni, hogy az első blogok között vagy, akiket minden nap megnyitok, mert mindig olyan jó hangulata van. Szeretem a sali receptjeidet és kérni is akartalak rá, hogy a zöldséges műveidet is töltsd fel légyszíves, mert én imádom a zöldséget és kell az inspiráció:) Szóval nem szeretném, ha eltünnél:(

    VálaszTörlés
  15. Ne hagyd abba, légyszi! Mindennap olvaslak! ( és légyszi áruld el a gödi fodrász srác monogramját (gödi vagyok én is))

    VálaszTörlés
  16. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  17. Nehogy abbahagyd. Szeretlek olvasni. :)

    VálaszTörlés
  18. én nagyon szeretem olvasni a blogod, akármiről írsz, akár történik veled, akár nem. Meg a salátarecepteket is szeretem olvasni.

    VálaszTörlés
  19. Én akár napjában többször is bekukkantok hozzád, hátha történt valami a házad táján, de ha nem, az is tök mindegy, mert mindenről olyan színesen és kedvesen írsz, szeretek elidőzni a blogodon. Akinek meg nem tetszik, annak innen üzenem, hogy nem kell olvasni, ha mégis olvassa, akkor szüljön sünt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is naponta többször frissítek :) reggel is ez az első dolgom :)

      Törlés
  20. Én is régóta zugolvasód vagyok, és minden nap benézek ide. Szerintem éppen ettől is olyan emberi és szerethető ez a napló, hogy leírod, mi történt veled egy átlagos hétköznapon, vagy mit főztél, ettől egyáltalán nem kiüresedett, sőt.. A képeid meg... Szóval abba ne hagyd, szerintem többünket és jobban inspirálsz, mint gondolnád. Nekem gyakran jobbá teszi ez a blog a napjaimat, köszönöm. :)

    VálaszTörlés
  21. Hogy a lényegre reflektáljak, kitiltanak 15 napra, ha nem töltöm vissza a cuccokat? Bakker jó, hogy mondtad, eddig nem is tudtam, hogy ilyen komolyan veszik.

    VálaszTörlés
  22. minden nap jövök én is olvasni, hiányoznál ha abbahagynád :)

    VálaszTörlés
  23. Én is zugolvasó +1, aki szeret olvasni bármiről ami Ilonka.

    VálaszTörlés
  24. Én is olvaslak szóval írgyáá :-D

    VálaszTörlés
  25. Újabb zugolvasóként a pluszegy-cunamit erősíteném. A kollégák már tök jól megfogalmazták azokat a gondolatokat, amiket én is gondolok, amikor azt mondom, baromi szerethető a blogod, és kár vón' érte.:)

    VálaszTörlés
  26. Mindenkinek: <3 <3 <3 Minden rendben, köszi, majd jövök.

    VálaszTörlés
  27. orulok, hogy minden oke, en is varom az uj posztot es hat imadom a blogodat:)

    VálaszTörlés
  28. Itt van még 1 zugolvasó :)
    Másféléve, terhesen kezdtem el olvasni a blogod (Tamkó ajánlott, mint a pozitivizmus mintaképét :)), üdítő és regényes volt követni (és visszaolvasni az elejétől), hogyan is alakult az életed. Színt, derűt, inspirációt nyújtott és nyújt baba mellett, szeretem a világod (amit megmutatsz belőle), nagyon várom a folytatást.

    (Én annó évekig blogoltam Portugáliából, de egy rosszindulatú olvasóm és az abból eredő konfliktok megtörtek, és nem folytattam tovább. Azóta is sajnálom, de nem volt már jó. Le az ilyen negatív emberekkel! )

    Szeretettel: Zsófi

    VálaszTörlés