2015. október 3., szombat

Workspace2

Szerintem elmondhatom magamról, hogy 'morning person' vagyok, szeretem a reggeleket. Persze néha nyűgös vagyok ilyenkor én is, de szerintem nem is egészséges minden nap ilyen korán indítani a napot. Reggel 8-tól néhány órán keresztül telibe süti az ágyam, a hálószobám és a dolgozóm a nap, ezért szombaton és vasárnap reggel nagyon szeretek itt fetrengni, pakolászni, tenni-venni, és a kisállataim is ide járnak ilyenkor napozni. Jó ilyenkor végigfuttatni a szemem a levegős, napsütéses lakáson. Délután 4-től úgy órán keresztül pedig a kanapém fürdik napsütésben a nappaliban, ilyenkor jó picit ott ejtőzni, ahogy süt rám, és melegít a nap, ha van ilyesmire lehetőségem. Szeretek itt lakni.  

A dolgozó pedig ilyen volt: 



És ilyen lett: 








17 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, hogy beforgattad a szekrénykét és az asztalt, frissebb, barátságosabb :)

    VálaszTörlés
  2. Annyira szép és hangulatos a lakásod, Milonka. Az ágytakaród pedig még ezen felül is gyönyörű.

    VálaszTörlés
  3. Szuper lett! Mennyit számít egy-két bútor elfordítása, tényleg..

    VálaszTörlés
  4. Szuper így (is)! Én is mindent a kanapén csinálok, az íróasztal szinte csak dísznek van, viszont félek, ez akkor sem változna, ha elforgatnám. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem bejött, valószínűleg az a trükk, hogy így bekerült mindennek a közepébe. Most is itt ülök, pedig eddig sosem ültem ide!

      Törlés
  5. szerintem én hozzád költözök!!!! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jóóó!
    Rég láttuk a cicát, muti majd! :)

    VálaszTörlés
  7. Milyen szép! :) az ágyad feletti anyag mintáját nagyon szeretem, nekem a kanapémra van belőle párna varrva.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon vagány lett. Alapból nagyon jól és szépen rendezted be, nem gondoltam, hogy ezt lehet fokozni:) Hhetetlen, hogy jó érzékkel mennyi mindent ki lehet hozni egy nagy térből:) lehet, hogy majd a segítséged kérem, mi ülünk a káosz közepén semmi ötlettel:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Csigusz! Simán, több szem többet lát. :) Meg kell próbálni 'out of the box' gondolkodni, ami talán akkor a legnehezebb, ha az ember abban a környezetben él. Vagy nyerni kell a lottón, az is segít. :)

      Törlés
  9. Szépséges, csudajó hangulatú! Az állatok és a napfény még egy lapáttal rátesznek. Állat nálam is van, napfény már kevesebb.

    VálaszTörlés