2015. december 30., szerda

Sick of it all

Sikerült lebetegednem, mondjuk már tegnap is nagyon fájt a torkom, de mára le is döntött a lábamról a megfázás/influenza/kitudjamiez. Nem bánom, mert egy csomó jó, aktív dolgot csináltam az elmúlt napokban, a szociális életem teljesen felpörgött, voltunk táncolni/bulizni, találkoztunk bloggerinákkal, jött a család felköszönteni, tegnap este pedig a barátnőim érkeztek vendégségbe, szóval semmi hiányérzetem nincsen, sőt. Az egyik legjobb barátnőm szilveszteri házibulit tart Budapesten, egy csomó ismeretlen ember lesz ott, oké, mondjuk sok barátom is, de én nem igazán lelkesedem a Szilveszterért, főleg nem a fővárosban, ahol nem tudok hajnal 3-kor hazamenni, hogy bemásszak az ágyamba, ha elegem lesz. Ő viszont nagyon nyomul, és félek, hogy sértődés lesz, ha nem megyek, de így legalább tudok arra (is) hivatkozni, hogy megfáztam. Eddig csak azzal védekeztem, hogy nem látom magam Szilveszterkor Budapesten pörögni, de ő meg a pasija egymásra néztek, és csak annyit mondtak, hogy ők meg látnak

Ma hajnalban arra ébredtem, hogy nagyon szarul vagyok, felkeltem, kiszellőztettem, lezuhanyoztam, fogat mostam, tiszta pizsamát húztam, csináltam egy neocitran forró italt, visszabújtam az ágyba, és legközelebb arra ébredtem, hogy dél van. Most sokkal jobban érzem magam, de a biztonság kedvéért elszalasztottam apukámat további neocitran szállítmányokért, arra az esetre, ha nem lennék jobban a következő 2 napban. Csináltam egy nagy smoothie-t 3 narancsból, uborkából, almából és gyömbérből, sütöttem tojáslepényt, betoltam egy hatalmas adag zöldséggel, és akkor most elolvasom A lány a vonaton-t, amit anyukámnak vettem karácsonyra, de ő már kivégezte, kipihenem magam és meggyógyulok.

Bazsalikom és újhagyma a saláták és az egészség jegyében (haha), a többi vitamindús kincs a szatyromban.


Tavaly vettem csomagolópapírt valakinek egy ajándékhoz, és annyira tetszett, hogy vettem belőle többet, így még idén is egy csomó meglepetést ilyen gyönyörű virágokba tudtam csomagolni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése