2016. február 12., péntek

Gotta' find what's good for you

Tegnap a tanításon kívül is volt egy csomó dolgom, főleg osztályfőnökösködés. Emellett jellemzést kellett írnom egy fiúról, hogy kapjon valami kedvezményt az érettségin (ezért megszóltak a kollégák, mert 3/4 A4-es oldalnyit írtam, ők meg 3-4 mondatot, de hát mit csináljak, nekem 5 perc alatt ennyi szöveg folyik ki a billentyűzetemből), majd tárgyaltam egy csomót az osztályom érdekében. Aztán még délután a tablót is intéztem, nekem kell azt is kitalálni, mert a gyerekeknek nincsen ötletük. Nem tudom, mit szólnak majd, ha szép, színes, milonkás lesz. 

A fényképészhez bicajjal mentem, jött velem a kiskutty is. H bringázom, és szalad mellettem, egyáltalán nem kell őt megkötni, gyönyörűen követi a bicajt, ha más kutya jön, rá sem néz, jön mellettem tovább. Hazafelé levittem a Duna-partra, ott kiszimatolhatta magát, gyönyörűek voltak a fények. 



Nem sokat fényképeztem, tök fölösleges, mert annyira szar képeket csinál már az iPhone-om (mondjuk jogosan, mert 2011-es cucc, bár máskülönben még mindig tökéletesen működik, csak új appokat nem tudok rá tölteni, de én azért imádom) és nem tudom eldönteni, hogy vajon ennyire karcos már a lencse (vagymi), vagy az igényeimet már a fényképezőgépem minőségéhez mérem. Általában szemcsés, kásás a kép, szinte sosem tudok már jó képet készíteni vele, pedig régebben azért jobb volt, és ez tök szar, mert a fényképezőgépem legtöbbször nincs velem, én pedig szeretek pillanatfelvételeket lőni. Előbb-utóbb persze kell vennem egy telefont, és akkor már jó lenne olyan, ami tényleg jó felvételeket készít, már csak a blog miatt is, de egyrészt nem fogok másfél havi fizut egy kütyüre költeni, másrészt most ezen a súlyos problémán nincsen kedvem gondolkodni. 

azért egy kiló photoshop segít
Amúgy meg péntek van, yay! Ma egy duplaórán filmet néztünk (Failure to Launch, angolul, ez egy könnyed kis romcom, nagyon bírták a kölykök, én meg tudtam pihizni), suli után edzés, aztán meg indulhat a hétvége, jó sok program lesz, és mind funfunfun. 

Amúgy meg mi van a bloggerszférával, senkivel nem történik semmi (úgy értem, Lenszin kívül:))? Írjatok.

9 megjegyzés:

  1. nekem az a gyanúm, hogy szándékosan rontják a kamerák minőségét (jó, nem a kamerát, hanem az appot, na értitek) az újabb és újabb ios frissítésekkel. értelemszerűen azért, hogy vegyél újat. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Más is mondta ezt, de nekem a jailbreak miatt nem lehet frissíteni az ios-t, 2013 óta nem volt, és mégis.

      Törlés
    2. bocsanat, off, Anna kerhetek egy meghivot hozzad? kicsi523@gmail.com. Elore is koszonom :)

      Törlés
  2. Velem nem történik semmi, de meg is írtam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most megfogom a lényeget, de neked van blogod? és nyilvános? hol lehet elérni?:)

      Törlés
  3. Nálunk sincs semmi izgalom, de azért én is írtam egy posztot, ha már volt egy szabad órám. :)

    Nekem ( még most is) nagyon tetszenek a képeid!

    Egyébként nekem is van olyan érzésem, hogy M. eggyel újabb kütyüke sokkal szebb fotókat csinál, mint az enyém.

    VálaszTörlés
  4. bar velem tortennek, most megfelelo eszkoz hijan nem tudom megirni;) de ha jottem lesz csomo beszamolo!

    VálaszTörlés
  5. Nekem 5s-em van es egesz jo kepeket csinal. De kozelebe sem er pl egy ujabb Samsung telefon kamerajanak.
    Es en is irtam.:)

    VálaszTörlés
  6. Tapasztalatom szerint a blogolásnak nem tesz jót a sok történés (pláne, ha nem könnyűek), én legalábbis így jártam.

    VálaszTörlés