2016. február 9., kedd

nem, nein, no

Hát, nem tudom, ti hogy vagytok vele, én a héten eddig konkrétan a túlélésért küzdöttem. Nem részletezem, de valamit nagyon nem csinálok jól, valószínűleg túl nagy a kontraszt a hétvége meg a munkanapok közt, így aztán sokkolja a szervezetemet a hét eleje. A kedd pedig egy álruhás hétfő. Vagy nem tudom. Most nem jó. Ma megettem egy fél üveg baracklekvárt nagykanállal, úgy, az üvegből, a konyha közepén állva, ez így enyhén szólva nincsen betervezve az ügyesen/okosan evésbe, de ott és akkor óriási szükségem volt endorfinra (ugye az van a lekvárban?). Takarítani, rendet rakni sincsen kedvem, mindig reménykedem, hogy a tanítványok nem néznek szét, eddig még nem panaszkodott senki. Nihil van, nyüszögés meg szenvedés. 

Pedig már nincsen hideg sem, gyönyörűen sütött ma is a nap, át is váltottam a vékonykerekű versenybicajomra, amivel sokkal könnyedebb a közlekedés, gyorsabb is, meg egyszerűen más életérzés, 10 évet fiatalodom, ha ráülök (tekerjetek ti is). De délután 5-ig vannak minden nap óráim, csak utána tudok bármit kezdeni magammal, de olyankor már alig élek. De ma fogtam a blökit meg a fotómasinámat, és sétáltunk egy órát, meg fényképeztem egy csomót, nagyon, nagyon jó volt, aztán hazajöttem, és azóta nincsen semmi. Én nem emlékszem, minden évben ilyen nehezen viselem ezt az időszakot? Vegyek D-vitamint? Zöld teát? Kokaint? Mikor lesz már vége? Ti hogy bírjátok? 




Most azt találtam ki, hogy ha megveszem ezt az instant szerelem pulcsit, az bizonyára sokat dob majd az életminőségemen (de legalábbis muszáj felpróbálnom): 

23 megjegyzés:

  1. Ez a hét valahogy ilyen... Nem tudom, front van-e/lesz-e, de én is elképesztően nyűgős vagyok, meg folyamatosan fáradt, bár lehet pont azért, mert vagy 2 hete nem szedem a D-vitamin Magnézium kombót. Amit egyébként ajánlok, szignifikánsan csökkentette a vizsgaidőszaki általános idegbetegségem, szinte energikusnak éreztem magam végig.

    VálaszTörlés
  2. Ez egy ilyen hét! Illetve nekem már egy hónapja tart...Cuki a kutyusod! <3

    VálaszTörlés
  3. Hű! Olyan szempontból jókor jött ez a poszt + a kommentek, hogy azt hittem, az én készülékemben van a hiba. Szenvedek & vonszolom magam (sok) minden idegesít & téli álmot szeretnék aludni / vagy inkább elutazni & lábat lógatni...
    Pénteken minősítenek (pedagógus) & még abban sem vagyok biztos, mit fogok tanítani... Mondjuk nagyon bocis lenne, ha pénteken megminősülnék -> szombaton pedagógus tüntetés -> hétfőn pedig eltörölnék az egész baromságot a francba.....
    Ezeket a napokat most valahogy csak csokival lehet kibírni....

    VálaszTörlés
  4. ah, de jól néz ki ez a pulcsi! biztos vagyok benne, hogy van benne endorfin... és a baracklekvárban is, mindenképpen ;)
    tudom, hogy nem vígasz, de nálam is extrém nyomiság a hét, gondolom tavaszi fáradtság.

    VálaszTörlés
  5. Nekem a munkahelyen minden második gondolatom valami homokos tengerpart, napsütés, Toszkána, vagy hogy tavasz van és utazunk a Mátrába kirándulni :).

    VálaszTörlés
  6. Magneziumot Ilonkanak! Ha gyorsan kell, akkor pezsgotablettaban. DM sajatmarkas 400 mgos a legjobb, dupla csomagolasban van.

    VálaszTörlés
  7. nálam is minden szar, én már aludni sem tudok egy ideje. Ma elmaradt az első órám, örültem, hogy akkor lehet aludni, erre kibaszott fél6-kor felébredtem.
    Mondjuk nekem elfogyott a D vitaminom vagy három hete, lehet az a baj.
    És amúgy igen, a D vitamin is szuper meg a magnézium is. Bár én most csak magnéziumot tolok, nekem nem elég :( (bár én IR-es vagyok, úgyhogy nagyobb a D vitamin igényem, szóval lehet, hogy ezért).

    És a tanítványaim is ugyanezt tolják. Az állandóan pörgő tanítványom tegnap mondta, hogy ha egyszercsak elkezd bőgni az órán, ne aggódjak, most ilyen napjai vannak, fáradt, nyűgös és dühös, mert nem tudja, miért van ez.

    VálaszTörlés
  8. Hogy a lényegre koncentráljak, én is kérek kokaint.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. LOL, nekem is ez fogta meg a fantáziámat azonnal :D

      Amúgy a Magne B6 elég jó ötlet, mióta 3x2 darabot szedek belőle minden nap, olyan mintha be lennék tépve. Semmi nem tud kihozni a sodromból.

      Törlés
    2. és ráadásul az legális:) megyek is a gyógyszertárba

      Törlés
    3. én szedek magne b6-ot, d-vitamint, multivitamint és omega3 izét is, de kérek kokaint

      Törlés
    4. magne b6 porrá törve, orrba fel.. :C

      Törlés
  9. és +1 a megkönnyebbülésnek, hogy nem csak én érzem, nem csak én alszom úgy, mintha nem is aludnék...
    szóval plusz vitaminok? meg baracklekvár?

    én sparos gofrival, céklás-mozzarellás szendviccsel meg bodzás-citromos kefírrel tervezem feldobni a napom, nem tudom, mite lesz elég...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a baracklekvár tuti:)

      én 3 szendvicset hoztam ma, mindhármat megettem a 2. (lyukas)órámban, meg ittam egy gépi forró csokit. Most kicsit jobb.

      Törlés
    2. szendvics, narancs, banános túró rudi már nekem is megvolt... a nagyobbik baj az, hogy nálunk van kantin, és ebéd is lesz valamikor...

      Törlés
  10. Pedig a D vitamin nagyon fontos! :) Azt olvastam most egy cikkben, hogy az influenza megelőzésében is nagy szerepe van.
    Mellette pedig MagneB6!

    VálaszTörlés
  11. 3. napja vonszolom magam, és majd elalszom... pedig szedek D-vitamint és magnéziumot is.
    Azt hittem, hogy csak nálam van ez.

    VálaszTörlés
  12. Én ma kifit ettem reggelire, salátát ebédre, de utána ettem egy fánkot is. Délután meg túró rudit. Jó, volt egy brutál edzésem, a héten a második, de meghalnék, ha most nem ehetnék ilyen finomságokat.

    VálaszTörlés
  13. Ja, és nem akarok ünneprontó lenni, de nekem a MagneB6 anno durva étvágyat csinált.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem azt vettem végül, de mindegy, ha segít túlélni, akkor az is belefér

      Törlés
    2. Persze, ott a baracklekvár, meg az én nutellám is, amit testvériesen megosztok veled.

      Törlés