2016. február 4., csütörtök

Shoo!

Most meg barátság-videókkal van tele a falam. Tudom, nekem semmi sem jó:). Nem tudom, ennyire uncsi már a FB, hogy mesterségesen kell életben tartani?

Ma iszonyúan hideg volt. Kocsival mentem dolgozni, de így is dideregve értem be a suliba. Munka után bevásároltam, majd tanítottam itthon is, és mégis tele voltam energiával, fogtam a kutyát és elmentem a városba, befizettem a csekket (van egy, amit nem bírok beállítani, hogy automatikus átutalással fizethessem, agyrém), majd vettem fogselyem pálcikákat a DM-ben (előttem új távlatok nyíltak fogtisztítás-ügyileg, mióta rátaláltam ERRE, ezerszer praktikusabb és könnyebb a használata, mint a normál fogselyemé, az egész családom rá van kattanva, próbáljátok ki), sétáltunk még, hazafelé pedig beugrottunk a fogorvosomhoz, hogy időpontot kérjek hozzá a szokásos kontrollra. 

Aztán este már jól felöltözve megint sétáltam egy nagyot, akkor már egyedül, elhoztam a bicajom a törzshelyünkről, mert pénteken, mikor táncolni mentünk, megkértem a tulajt, hogy otthagyhassam. Felültem rá, bekapcsoltam a kicsi, villogó lámpákat, fejemre tettem a fülhallgatót, és már akkor tudtam, hogy nem megyek egyenesen haza. Olyan ez a bicaj nekem, mintha hazaérnék. Tekeregtem a Duna-parton, a kis utcákban, pedig sötét volt, és mégis vitt a zene, a tiszta, tavaszi levegő, meg a... nem is tudom. Szabadnak érzem magam. És olyan jó, hogy jön a tavasz.

Még az volt ma, hogy ebédeltem, és a macska ücsörög olyankor mellettem és bámul rám, mintegy finom utalásféle-képpen, hogy ő szívesen enne abból, ami a tányéromon van. Megpróbáltam elküldeni, siccegtem, és erre olyan cukin nézett rám, hogy rájöttem, hogy én tulajdonképp sosem próbálom őt elküldeni sehonnan, így nem ismeri ezt a kifejezést, hogy sicc - szigorú gazdi vagyok-e? Aztán demonstráltam a diákomnak, hogy siccegek, ő meg cukin néz, hogy 'tessék?', és mondta a lány, hogy nézd, még dorombol is:). És tényleg. 


nem értem, mit mondasz, anyu
Megint itt a hétvége. Hihetetlen, hogy mennyire repül az idő. 

3 megjegyzés:

  1. barátságfilmek engem sem érdekelnek, nem is néztem meg egyet sem (de a régi képek!)

    gyerekeimnek vettem ilyen fogselymet régen, színes állatalakúak voltak a pálcikáék - nagyon jópofa volt, csak sajnos fél nap alatt elfogyasztottak fejenként egy csomaggal :D azóta sima selymet veszek

    VálaszTörlés
  2. Imádom a cicádat, szépséges és cuki! :)

    VálaszTörlés