2016. július 29., péntek

Vajon

Mit csinál az ember 2016-ban a zseniális cd és dvd gyűjteményével? Kidobja a picsába? 

7 megjegyzés:

  1. Mikor költöztünk, kiválogattuk azokat, amik nélkül nem tudunk élni, a többit pedig fájó szívvel eladtuk. Persze itt könnyű, mert csak beviszed egy olyan helyre, mint a bizományi volt (van?) otthon és eladod nekik.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a kérdést helyettem is feltetted... :( :)

    VálaszTörlés
  3. Mi költözés után ki sem vettük a dobozokból az ilyesmi régimódi adathordozókat, fent vannak a padláson. Mondjuk az igazán kedves, értékes darabokat (nekem nincs ilyen) én kitenném a polcra de csak kb 15-20 darabot, a többit dobozba elsüllyeszteni/eladni/elajándékozni. Fura, de én örülök, hogy nem kell ezeket már portalanítanom. Ha csak visszagondolok a tinikori őrült mennyiségű magnókazetta gyűjteményemre, egészen elcsodálkozom, hogy bírtam idegekkel! :-)

    VálaszTörlés
  4. Mi költözés után ki sem vettük a dobozokból az ilyesmi régimódi adathordozókat, fent vannak a padláson. Mondjuk az igazán kedves, értékes darabokat (nekem nincs ilyen) én kitenném a polcra de csak kb 15-20 darabot, a többit dobozba elsüllyeszteni/eladni/elajándékozni. Fura, de én örülök, hogy nem kell ezeket már portalanítanom. Ha csak visszagondolok a tinikori őrült mennyiségű magnókazetta gyűjteményemre, egészen elcsodálkozom, hogy bírtam idegekkel! :-)

    VálaszTörlés
  5. Mi egy részét odaadtuk a szüleimnek, a maradékot kidobtuk :(

    VálaszTörlés
  6. Van egy ciposdoboznyi kazettam a gardrobba :( :)

    VálaszTörlés
  7. nalunk a cd-k, hala a retro autonknak (amibe nem epitheto be uj tipusu formatumok hallgatasara alkalmas radio) hosszu utak alatt elengedhetetlen kellekek :)

    VálaszTörlés