2017. január 26., csütörtök

Me before you

Most, hogy anyukám otthon piheg a törött térdével, sok filmet töltök le neki, hogy ne unatkozzon, most épp az Aranyéletet nézi, nagyon tetszik neki (én csak belenéztem, nem tudok nyilatkozni). Na és ha van időm, én is megnézek 1-2 filmet, most legutoljára EZT láttam. A Trónok harcából a sárkányos csaj a főszereplő benne, és nagyon vicces, őrült módon öltözik benne. Van benne egy rész, mikor ezerszer jobban örül egy sárga csíkos harisnyának, mint valami drága ékszernek - na, erről eléggé magamra ismertem. 

Ma fogorvoshoz vittem 3 osztályt, és kérdezték a lányok, hogy láttam-e ezt a filmet, mert a főszereplő csaj ugyanúgy öltözik, mint a tanárnő. KLiKK

Napom bókja.

 

6 megjegyzés:

  1. Ha lesz rá időd, az Aranyéletet nézd meg Te is, mert nagyon szuper. Nem vagyok egy sorozatfaló, de ebből nem volt elég egy rész naponta ;)
    Így a blogodon keresztül pontosan ilyennek képzeltelek, mint a lány a képen. Esetleg még egy kutya/cica elférne a lába mellett. :)

    VálaszTörlés
  2. Es tenyleg;) Emilia Clarke egyebkent szerintem maganemberkent is hasonloan jofej lehet.

    VálaszTörlés
  3. Amikor neztem a Me before you-t, nekem is te ugrottal be elsore. :) Ami kicsit fura amugy, mert szemelyesen meg sosem nem talalkoztunk, de a blogbol leszurtek alapjan kb igy kepzelem el a stilusodat.

    VálaszTörlés
  4. Az Aranyélet nagyon jó.De tényleg.Én már láttam mindkét évadot.A Válótársakat pedig imádom,pedig a Stohltól alapból ráz a hideg.:D

    VálaszTörlés
  5. Ez a blogolvasás tényleg érdekes helyzeteket szül. Én a minap arra gondoltam egy Primark-ban, hogy "fúú, ez a blúz de tetszene Milonkának". Durva.🙂 Anikó

    VálaszTörlés
  6. Köszi, Milonka, hogy írtál az Aranyéletről, én eddig nem hallottam róla, de a posztod óta megnéztem majdnem az egész első évadot, annyira bejött!

    VálaszTörlés