2018. szeptember 2., vasárnap

weekend vibes

Ez talán az első itt töltött hétvége, mióta itt lakom. Pénteken suli után Barni elvitt ebédelni, és utána annyira elnyűttnek éreztem magam, tudtam, hogy csak valami mozgás akadályozhatja meg, hogy a kanapé mély, kényelmes, lusta kútjába hulljak. Úgyhogy elmentem Pillával edzeni, ő futott, én gyúrtam, aztán együtt hasizmoztunk és nyújtottunk, kicsit ilyen szexésnyújorkos élmény volt. És tényleg, a mozgás túllendített a fáradtságon, otthon összekaptam magam, és lett kedvem elmenni még a Pontoonra is inni néhány vodkaszódát a pasim társaságával.

Nagyon, nagyon szeretem a szombatokat, most pedig, hogy már dolgozom, a súlyukat is visszanyerték. Egy kicsit tovább aludtunk, aztán a pasim elment dolgozni, én pedig pizsamában tébláboltam délig, ténferegve a kanapé, a kávéfőző meg a hűtő között, isteni volt. Aztán találkoztam Pillával és a meseszép öccsével, sétáltunk egy csomót, majd ebédeltünk, szereztünk sütit, majd Pillánál filmeztünk. Nagyon jólesett szocializálni velük, és látom, hogy ilyen szempontból az életem egy forgalmas vidámpark lesz a korábbihoz képest.

Este pedig ültem az üres lakásban, kint zuhogott az eső, és élveztem, ahogy ömlik befelé a hűvös levegő az erkélyajtón - elképesztően fülledt idő volt szombaton. Megfőztem a szezon első sütőtöklevesét, verhetetlen vagyok fűszerezésben, nagyon finom lett, parmezánforgácsokat tettem bele, és sütöttem hozzá fokhagymás, fűszeres-olívaolajos kiflikarikákat. Tökéletes vacsi.


ez a hely is egy köpésre van tőlem, én mondjuk nem vagyok tőle elájulva

6 megjegyzés:

  1. hát ha ez a hely egy köpésnyire van hozzád, akkor én mostantól minden piros papucsban téged kereslek, mert én meg egy köpésre dolgozom innen és ez egyben az első kommentem a blogodon, amit közel egy éve olvasok lelkesen. :)
    olyan lelkesen, hogy tegnap pl átbringáztunk Vácon és az az igazság, hogy Vác = milonka lett nekem. :)

    VálaszTörlés
  2. Ó, hát nem oda kell menni, vannak sokkal jobb helyek itt a környéken. Írok emailt, hogy hova kell menni, nem akarom nyilvánossá tenni, hogy merrefelé laksz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi:) nem titok amúgy a környék.

      Törlés
    2. OK! Akkor Daubner és Dolcissima :) A Szépvölgyi Duna felé eső részén van egy koreai bolt ahol hétköznap meleg étel is van. Autentikus ízekkel, nem magyarosított, így a "kiccit cip" az 2x csíp. Tudom, jókor írom, amikor elkezdődött az iskola, de lesz szünet is meg hátha arra jársz. A néni csinál sushit is rendelésre. A Kolosy téri piacot nem kell siratni, a Zsigmond térre érdemes kinézni hétvégén. Rendes hentes a Margit híd lábánál van a CBAval kb szemben. Aldi, Lidl nincs a környéken, a lidi vett egy telket a Szépvölgyin, de az önkormányzat nem engedélyezte az építkezést. A 11-es v a Kolosyrol a 65-ös végállomásától lehet futni, túrázni az erdőben. A Kolozsvári Tamás utcában van egy futópálya, panorámás rekordtan ha azon tamadna kedved futni, este 10ig kivilágítva v a Vérhalom téren a játszótér körül is van egy rövidebb rekordtan esti futásokhoz.

      Törlés
    3. nagyon szépen köszönöm, micsoda lista!!!:) néhányról már tudtam, de egy csomó új. írj még kérlek, ha eszedbe jut valami! kösziiii

      Törlés