2019. május 21., kedd

a halogatás királynője

Vizsgákat kellene javítanom, de nagyon erőteljesen, így várható volt, hogy amint hazaérek, le fogok ülni blogolni. Régen egyébként ezerszer rosszabb voltam, én voltam a lány, akinek mindenütt késedelmi dijat kell fizetnie, meg mindent az utolsó (utáni) pillanatban csinál. Mondjuk ezt munka kapcsán hál'istennek sosem csináltam, és aztán szépen-lassan minden területen kinőttem - szerintem egyrészt azért, mert iszonyúan nyomasztó, rengeteg szorongást okoz, ha az ember el van maradva a dolgaival, másrészt mert csodálatosan könnyű érzés, ha nincsen a gyilkos típusú to-do listádon semmi (a normál listán lehet néhány dolog).  Ja, hát ebben is felnőttem. 

Ugyanitt szeretném elmondani, hogy
  • a The Body Shopban van gyömbéres kollekció, még nem szagoltam, de bizonyára otthagyhatatlan. Imádom a gyömbért, csinálok is gyorsan gyömbér teát (addig sem kell javítani).
  • volt egy 20%-os Marionnaud utalványom (nem emlékszem, hol kaptam, de szeretnék még ilyet, honnan szerezzek?), és vettem egy 100 milis Acqua di Gioia parfümöt, a zöldet, amivel már régóta szemezek. Eredetileg nem ezt akartam, hanem a Cacharel Amor Amor-t (állítólag azt is kivonják, és ezért nem volt), de ki akartam használni a kupont, ezért némi szimatolás után ad hoc választottam valamit. Rizikósnak éreztem, mert egyszer vettem egy óriási J'adore Dior parfümöt, ami akciós volt a reptéren, és ott valahogy ízlett, de aztán soha többé nem bírtam használni, minden próbálkozásnál alig várom, hogy lemossam magamról (mert még mindig megvan, és időnként futok vele egy újabb kört - csak hát minek). De ez! Nagyon tetszik, a pasim bolondul érte, és a suliban is többen megdícsérték - nagyon tiszta, iszonyúan friss, üde illat, mint egy svájci, frissen legelt füves domboldal, csobogó patakkal meg legelő tehenekkel. Jó, a tehenek megzavarhatják az illatképet kissé, de tényleg nagyon finom. A sógornőm szokta mondani, hogy nekem mindig olyan finom illatom van - muszáj tartani magam a hírnevemhez, és úgy örülök, hogy találtam valami újat.
  • az aldiban van olyan rózsacsokor, ami mindenféle színes rózsákból áll, és 800 forint. Hiánypótló. 
  • Annyi mindenkin láttam azóta rakott szoknyát, hogy elment tőle a kedvem.
  • Még mindig nem csinálok fényképeket, mert annyira szar fotókat lő az ezer éves (4?) telóm, de már elhatároztam, hogy szombaton veszek újat, és akkor terveim szerint újra lefotózok mindent, ami szép és színes és milonkás. És majd jól feltöltöm ide őket. Addig pedig:
cuckoo

5 megjegyzés:

  1. Vegre egy igazi Milonkas poszt! Vidam,elettel teli, udito!

    VálaszTörlés
  2. Ugyanez az Aqua di gioa, zöld színű parfümöm van, párban kaptuk karácsonyra az Aqua di Gio férfi parfümmel. Szkeptikus voltam, mert az ajándék parfüm elég lutri, de ugyanilyen szerelem nekem is. És hát a férfi kiadása is nagyon awww ;)

    VálaszTörlés
  3. A gyömbéres tusfürdőnek szerintem szuper az illata

    VálaszTörlés
  4. Nekem ugy 25 eve az Acqua di Gio a kedvenc ferfi illatom, egyszeruen nem tudok nala jobbat. A noi parjat regen szaglasztam, nem igazan emlekszem, lehet, teszek majd vele egy probat. Amiota megszulettek a gyerekek, nrm nagyon tudtam parfumot hasznalni (terhesseg alatt nekem volt hanyingerem az illatoktol, a szoptatas alatt meg nekik lett volna. :)) Jo lenne talalni vmit megint. Nekem az Issey Miyake, a Magnetism (Escada) es a Sensi (Armani) voltak a kedvenceim. Utoljara a Chanel Chance-szal jartam ugy, mint te J'adore Diorral. :(
    Igen, a gyomberes kollekcio finom illatu lett a TBS-ban. A bananos meg tul geil.

    VálaszTörlés
  5. Tudja valaki, hogy a L'Occitane es a TBS parfumok amugy mennyire tartosak?

    VálaszTörlés