2020. február 13., csütörtök

thingz milonka likes


  • Az utóbbi néhány hónapban nagyon száraz a bőröm, pedig rengeteget iszom, és még a bingo, mindig működő arckrémem, szérummal és  olajjal kiegészítve sem elég. Naponta többször is be szoktam krémezni az arcom, hogy valami legyen, de a felszíne így is száraz. Ezt a kifejezetten sűrű, nehéz, mégis könnyen felszívódó krémet viszont nagyon szereti most a bőröm, olyan érzés, mintha megitatnám, utána pedig nagyon puha és hosszan hidratált lesz: 

  • Sokszor veszek parfümöt a reptereken, most, hogy Dániában jártam, kettőt is. Az egyik a régi, megszokott Cacharel Amor Amor, ami kb 15 évig a fix illatom volt, de már vagy két éve nem használtam, és most 20 eruroba került. A másik viszont teljesen új számomra. Ezt is Violet ajánlotta (neki nagyon bízom az ízlésében), és már egy ideje ismerkedem vele, de most találtam tök jó áron, és vettem egy üveggel. Nagyon régen nem kaptam ennyi bókot parfümért ennyi különböző embertől, és Barni is is imádja rajtam. Pedig nem egy könnyű parfüm, komoly, piros gyömölcsös, szedres, rózsás illat, nehéz, keleties fűszerekkel, de nekem valahogy olyan hordani, mint valami gyönyörű, egyedi, csodálatosan színes, nagyon karakteres, tökéletesen rám szabott kabátot, amit valószínűleg nem sokan vennének fel, de rajtam mindenki megdícséri. 

  • Mindkét tárolót a DM-ben vettem, de a bal oldali új. Annyira praktikus, imádom, és Barnit és az OCD-jét is lenyűgözi. 

  • Barni időnként bátran szokott nekem ruhákat venni meglepetésből, és, bár az elején voltak kétségeim, mostanra már szuperjól ismeri az ízlésemet, úgyhogy legtöbbször tök jól el is találja. Karácsonykor is kaptam tőle egy gyönyörű tornacipőt, sokszor emlékszik rá, ha megdícsérek valamit (úgyhogy ezzel vigyázni kell), és időnként, ha nagyon szeretem valamelyik cuccát, kabátját vagy pulcsiját, akkor megveszi nekem is a női verziót. Mostmár van pár ugyanolyan ruhánk, esetleg különböző színben, de van teljesen egyforma is. És van két Carhartt kabátja, amiket imádok, az egyiket azért, mert messziről látszik rajta, hogy iszonyúan kényelmes, nagy, puha és meleg, hogy felveszed, nem kell nagyon aláöltözni, és így is jöhet hó és fagy, a másikat mert egy nagyon laza, vagány, khaki színű, tavaszi parka. És most, mikor hazajöttem, itt várt mindkettő az én méretemben. Úgyhogy most le sem lehet rólam szedni a télit, még sál sem kell, annyira nagy és meleg, a parka miatt viszont már alig várom a tavaszt, hogy színes sálakkal, meg tornacipővel hordhassam, és teletömhessem a zsebeit mindenfélével. Egyébként Parndorfban már van Carhartt, és hatalmas leárazások vannak mindig. Most pl egy csomó minden féláron volt, és még erre rájött egy kettőt fizet, a harmadik féláron (tehát a félár fele) van akció. 

10 megjegyzés:

  1. Igen, az en OCD-met is lenyugozik ezek a tarolok. :D Es amiota mar a gyerekeknek is megtanitottam, hogy ha mar fultol-fulig kikenik magukat a kedvenc ruzsaimmal, akkor legalabb tegyek vissza megfelelo kis rekeszbe, tenyleg minden szuper. :)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Viszont matekbol, azt hiszem, nem vagy jo. :D (Vagy en nem vagyok.)

    VálaszTörlés
  4. Aaaaa, igen, en nem vagyok. Csak azt vette az agyam, hogy kettot fizet, a harmadik felaron, azt nem, hogy eleve minden felaron. Bocs, megyek is arrebb. :)

    VálaszTörlés
  5. Amikor a külvárosból beköltöztem a belvárosba és tök más lett a levegő, akkor le kellett cserélni az összes arckrémemet, mert a szmogosabb levegő (meg gondolom a keményebb víz) miatt más nyűgjeim lettek. Lehet, neked most jutott el idáig az bőröd (nekem sem azonnali reakció volt). Vagy a baba, ki tudja :D

    A hydro cuccok a legjobbak, azokat azonnal érezni szinte, ahogy szívódik be. Tiszta zen érzés nekem legalábbis <3

    VálaszTörlés
  6. ❤️
    mi szerintem ízléstestvérek vagyunk!

    VálaszTörlés
  7. Gyorsan vettem ilyen krémet, zseniális!

    VálaszTörlés