2020. június 27., szombat

boldogtalan kutyik és lányok

Ma átmászott hozzánk a szomszéd kutyája úgy, hogy én tök egyedül voltam itthon. Nyilvánvaló, hogy ez a kutya nem boldog a szomszédnál, felnőtt korában került ide, valami tartozás fejében állítólag (?), és mivel a "gazdája" nem foglalkozik vele, egész nap sír, de ma konkrétan megpróbált megszökni. Nem barátságos, úgyhogy nem tudtam megnyugtatni, tőlünk is átment a következő szomszédba, és ők véletlenül kiengedték az utcára. Én közben szóltam a gazdának, aki úgy 40 (!) perc múlva meg is érkezett, és szerencsére megtalálta a kóborló kutyit. De baszdmeg, komolyan, bizonyos embereknek minek kutya? 

Ez a sztori még súlyosabb úgy, ha elmesélem, hogy kb 2 hónapja egy lány is átmászott hozzánk ettől az arctól egy ominózus éjjel. Állítólag egy random ismeretség volt, a lány nagyon kikészült valami miatt (gondolom, be volt mindenezve), és egy ponton felvágta az ereit. És amíg a srác nem tudom, mit csinált, addig a csaj kijött a kertbe, átmászott hozzánk (a mi kertünk-házunk alcsonyabban van, mint a szomszéd telke), úgy, felvágott erekkel átvágott a pici udvaron, majd megpróbált kimászni a kerítésen. De mivel a kerítés tetején ilyen hegyes szuronyok vannak, ő meg, gondolom, azt sem tudta, hol van, felnyársalta magát több helyen, a combján, a hasán stb, és ott lógott, nem tudott lejönni, és a srác is hiába jött, ő sem tudta leszedni, úgyhogy végül a rendőrök intézkedtek. Én pont Vácon voltam, de Barni meg az öccse közben édesdeden aludtak a házban, semmiről nem tudva, a csengő meg nem jó, úgyhogy végül a rendőrök sem ébresztették fel őket, csak reggel derült ki számukra, mi történt. 

Szóval ennek az arcnak valószínűleg jobb, ha se kutyája, se barátnője nincs.

6 megjegyzés:

  1. Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy meghekkelték a blogodat.

    VálaszTörlés
  2. Ha valami kistestű kutyus, yorki, bichone, francia bulldog, kb. két nap alatt találna jó gazdát neki FB csoportban.Szegény lány...de nektek sem lehet könnyű ilyen szomszéddal.Az enyém legalább csak füvet nyír hajnalban...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő természetesen nem gondolja úgy, hogy bármi gond lenne a kutyatartási képességeivel, pedig még lenne erről néhány további sztorim, hogy mennyire van.

      Törlés
    2. Pffff...hát igen, gondolom annyi esze sincs, hogy belássa, mire alkalmas...

      Törlés