2020. július 31., péntek

friends will be friends

Eljött meglátogatni ma az edzőlány meg a nővére, nagyon jót dumáltunk és röhögtünk. Hoztak a babának cuki cuccokat, nekem meg mangós sorbet-t a lidl-ből és két citromos, alkoholmentes sört. Annyira szeretem ezt a két lányt, elképesztően csupaszív mindkettő. Én nem annyira könnyen kötök már igazi barátságokat, és az, hogy hármunk kapcsolata ilyen lett, az nagyrészt nekik köszönhető, mindig írnak, mindig bejelentkeznek, nyomulnak, hogy találkozzunk. Beszéltük, hogy mióta ismerjük egymást, óriásit fordult mindhármunk élete, az egyikük egy leszervezett esküvő (vidéki kastély, sokmillió forintos büdzsé) mellett lépett ki az akkori jegyességéből, őt most jegyezték el újra, a húga egy sokéves kapcsolatból szállt ki, az ő esküvője egy hónapja volt - az én sztorimat meg ismerjük. És lehet, hogy 2020 nagyon sok szempontból káosz, de mindhármunkkal csodás, nagy dolgok történtek idén. 

3 megjegyzés:

  1. Ezen annyira sokat szoktam gondolkodni, hogy annyira érdekes/kulonos/fantasztikus az élet. Olyan dolgok történnek és olyan nagyokat változik, ami szinte hihetetlen lenne, ha az ember előre tudna. Mindig tudtam, hogy oltári szerencsés vagyok, mert nyilván alakulhat sajnos rosszul is, de olyan érdekes és izgalmas ahogy minden lett és reméljük lesz. Ahogy az ember öregszik egyre inkább olyan mint egy fordulatos regény.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fuh, igen. Jó lenne látni már akkor is, mikor a drámák történnek velünk, hogy ezek igazából azért vannak, hogy később majd valami új/jobb legyen (remélhetőleg). Így utólag én sem bánok semmit, így kerek ez az egész, mindazzal együtt, ami történt.

      Törlés
  2. Egyszer egy borzasztó dolog csináltam életemben, de tényleg, mai napig borzasztó. De ez volt az, ami végülis oda vezetett, hogy az a férjem, aki és ugye a 2 gyerek. Nagyon csavaros minden az életben.

    VálaszTörlés