2020. november 12., csütörtök

thingz I like

Elmentem lezuhanyozni, és mire kijöttem, a Micimaci elaludt tökegyedül (ilyet nem szokott csinálni) (na jó, persze közben már este van), és Barni sincsen itthon, úgyhogy gyorsan blogolok! Elmesélem, miket szeretek mostanában, jó? 

  • Anyának születésnapja volt, és hazamentünk kicsit megnézni őket, vittünk neki egy üveg Bailey'st. Anya úgy csomagolt nekünk cuccokat, hogy nem is láttam, miket rakott bele, csak itthon néztem meg, volt benne természetesen 10 db tojás, mert Budapesten azt ugye nem lehet kapni, alma, paradicsom, meg egy üveg friss birsalmalekvár. Most nem olyan szilárdra főzte, sajt-szerűre, ahogy szokta, hanem normál, kanalazható lekvár állaga van, és annyira finom, hogy minden reggel ezt reggelizzük azóta vajas kiflin, valami elképesztő finom. Olyan érdekes gyümülcs ez egyébként, hogy magában nem is nagyon lehet enni, de mindenfélének elkészítve (husi mellé is elkészítette anya múltkor) nagyon illatos-zamatos. Engem egyáltalán nem hoz lázba a lekvárfőzés, egyelőre örülök, hogy a nagymamák megfőzik nekünk, de ki tudja, lehet, hogy az anyaság a lekvárfőző géneket is aktivizálja majd bennem. 


  • Eléggé elszomorodtak a növényeink, őket levittem anyunak, hogy szeretgesse meg őket, ami meg bírja az iramot, azt behoztam, és gondozgatom én. Szerintem ki kellene cserélni a földjüket, meg nagyobb cserépbe rakni őket, de egyelőre nem érzem ehhez magamban a csít. Nekünk nincsen függönyünk, mert Barni nem hisz benne, mivel emeleti lakás és egy parkkal szemben lakunk, legfeljebb a mókusok látnak be, és így jó sok fény beáramlik a nagy ablakokon. A múltkor elmentünk egy kertészetbe, és összeválogattam egy csomó kinti növényt, egy alapos terasztakarítás-pimpelés után kiraktam őket az ablakpárkányra, és csodaszépen, színesen keretezik az ablakot, egész más így kinézni az ablakon. 

  • Sokszor reklámoztam már a magyar non+ márkát, nagyon szeretem őket, letisztult, kényelmes darabok, amiket tőlük vettem. Azóta rátaláltam az Art On Me márkára, akik kicsit hasonló lezser stílust tolnak, és minden ruhájukban van egy pici csavar, plusz szerintem talán kicsit jobb minőségűek az anyagok, amikkel dolgoznak:













Szinte az összes ruhájukat ide tudnám másolni, nézegessétek meg a webshopjukat, ha kíváncsiak vagytok rájuk (és most épp van 20% kedvezmény náluk), én bármit elfogadnék innen.

Na és Barni egy ideje mondogatja, hogy szeretne meglepni valamivel, válasszak magamnak egy non+-t, de helyette végül egy AOM nadrágot vettem, méghozzá ezt, és imádom, iszonyúan vagány, nagyon szuper anyag, szerintem ez egy örök darab lesz. Most fekete harisnyát szoktam alá venni és egy sötét színű, bőr tornacipőt. 





Nagyon tetszenek a modelljeik is, egyáltalán nem látom őket 'modellnek', szerintem ők nagyon szép, vagány, teljesen hétköznapi lányok. 

19 megjegyzés:

  1. Nekem annyira pocsék napjaim vannak most és olyan jól esett ez a bejegyzés. Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :(( miért vannak pocsék napjaid?

      Törlés
    2. A korona miatt nem lehet megtartani a kisfiamék heti kis ugribugri tornáját, amit imád, mindkét óvó néni és dadus koronás, nem tudom, merjek e találkozni a szüleimmek, akikkel naponta szoktam kb, és a gyerekeknek nagyon hiányzoznak, és ha nem, meddig nem, nyárig? És ha igen, de miattunk lesznek valahogy betegek, azt nem akarom, 70 évesek. A legjobb barátnőm 3 hete koronás, a héten kórházba is került.
      Becsípödött a derekam, alig bírok mozogni, de hát 2 kisgyerek mellett pihenni esélytelen:-)
      És éhes vagyok, de muszáj tartanom a diétát.
      Hát, ez nekem most sok egy hétre.

      Törlés
    3. Sajnálom, nagyon nehéz ez az időszak mindenkinek. :(

      Törlés
  2. "Nekünk nincsen függönyünk, mert Barni nem hisz benne" - nagyon mosolyogtam, nálunk Ladó szintén nem hisz benne. :)
    A AOM ruhák nagyon woow-kategória, teljesen átérzem a rajongást!

    VálaszTörlés
  3. Nekünk sincs a földszinten mert drága (de van redőny).
    Viszont Kanadában totálisan nem divat a függöny, miközben faltól falig ablakok vannak. Volt egy kedvenc házam a "transzparens ház" szinte nem is volt fala, csak üveg. És a lakói ott éltek és jöttek-mentek, ettek, tévéztek. Minden este arra sétáltam és nem értettem, hogy nem zavarja őket hogy mindenki belát.

    VálaszTörlés
  4. Aon-t mar en is joideje belike-oltam fb-n,meg nezegetem, de fogalmam sincs most mit akar a testem,pufi lenni vagy nem, igy nem mertem meg rendelni, de jo,hogy mondod ezt a 20%-ot.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahhh,ugy raparaztam erre a virus bezarasra,hogy hetvegen az osszes karacsonyi ajandekot megrendeltem, igy vasarnap estere egy fillerem nem maradt.De kineztem az elol megkotos nacit,meg az elol megkotos ruhat is szulinapi ajandeknak (februar).

      Törlés
  5. Egyébként meg boldog névnapot, isten éltessen sokáig,Milonka!

    VálaszTörlés
  6. valamiért nekem a fészbuk mutogatja mindig az artonme-t, szoktam én is merengeni a frufrus lány "valóságos" szépségén... meg egy-egy fotón, hangulaton.
    viszont nekem a ruháik, bár fotón sokx tetszenek, irl életidegenül "trottyosak" lennének (no offence, csak ízlések és pofonok...)
    de elnézegetni olyan jó...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mert te nagyon vékony vagy, igen, valósziínűleg neked nem előnyös a bő fazon.

      Törlés
  7. Benne szokott szerepelni az olyan vicces listákban, hogy "10 ruhadarab, amit utálnak a férfiak a nőkön". :) Vannak nők, akiknek jó, a szemüveges csajnak is. Ő nem szép szerintem, simán csak egy olyan vagány nőtípus, akinek ez jól áll.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez ízlés kérdése azt hiszem. :) Én nem látom szépnek. A többi modell között van szép is.
      Meg mondjuk lánynak sem látom, olyan negyvenesnek néz ki, ami nem jelenti azt, hogy ne lenne jó modell ehhez a ruhához. :) Mert nagyon is illik hozzá.

      Törlés
    2. Én szeretnék ennyire nemszép és stílusos lenni!

      Törlés