2021. május 11., kedd

Meg Bezzegről akartam mesélni még egy kicsit. Ma megint ráírtam a tesójára, hogy hogy vannak, van-e újság, szokta mondani, hogy nyugodtan keressem. Már a múltkor mesélte, hogy Bezzeg covid osztályra került, mert kontakt személy lett, és pozitív lett a tesztje is. Onnan szerencsére kikerült, és jól van ilyen szempontból. Bezzeg tesója nem nagyon beszédes, kedvesen válaszolgat a kérdéseimre, de magától nagyon keveset mesél - na és ma azt írta, hogy képzeljem, Bezzegnek nagyon sokat javult a beszéde, és már kicsit tudja mozgatni a fejét. Én ezen meghökkentem, mert nem tudtam, hogy ilyen nagy a baj, én azt hittem, hogy csak a karját nem tudja használni, de szó szót követett, és kiderült, hogy teljesen lebénult, és egyelőre nem nagyon van javulás. Az első stroke után írt még a blogjába, amit ti is olvashattatok, de utána volt még további (talán több is?), ami után sokkal rosszabb állapotba került, meg is műtötték. Ha jól értem, aggódnak, hogy lesz még további stroke, mert hogy nem nagyon tudják, mitől voltak, ezért nem engedik haza, vizsgálják. Tudom, nagyon rossz hírek ezek, főleg, hogy ilyen sok idő eltelt már, de drukkoljunk neki együtt, és megint kérem, hogy ha van köztetek olyan, aki megteheti, hogy anyagilag segít neki, hogy kicsit nyugodtabban tudjon gyógyulni, az küldjön neki újra, én nagyon köszönöm. 

19 megjegyzés:

  1. Köszönöm a híreket! Mindig reménykedve nézek be Bezz blogjába. Nem gondoltam / reméltem, hogy nem ekkora a baj.
    Drukk neki!!! 🙏🙏🙏 És igen, segítsünk neki, sok kicsi sokra megy.
    Boci

    VálaszTörlés
  2. Ezen most elbőgtem magam. Utaltam neki. Köszi, hogy néha adsz hírt felőle, nagyon szorítok neki, kb. mindennap eszembe jut, mi lehet vele.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy megkérdezted nekünk, annyira szeretném, hogy rendben legyen, mondjuk manapság az is felér egy győzelemmel, ha az ember elhagyja a covid osztályt, meg az is jó, hogy beszéd terén javul meg a fejmozgatás is, hátha ezek annak a jelei, hogy javul és végre jó irányt vesznek a dolgok, hajrá, Bezzeg! És utalok még, amennyit tudok. Köszi még egyszer, Milonka!

    VálaszTörlés
  4. Milonka angyal vagy, köszönjük a híreket! Rengeteget gondolok rá én is, nagyon hiányoznak az írásai. 💔

    VálaszTörlés
  5. Itt a számlaszám: http://molnarilonka.blogspot.com/2021/02/bezzeg_18.html?m=1
    Mi kipróbáltuk, úgy küldtünk neki pénzt, hogy a név helyett azt írtuk, Bezzeg Franciaországban, és működik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Azt szeretném megkérdezni, hogy hozzáfér ehhez a pénzhez így, hogy ennyire nem tud kb. semmit sem csinálni?

      Törlés
    2. Vannak szülei, meg testvére, most ők viselik gondját a gyerekeknek, egyrészt ők tudnak neki segiteni a gyakorlati dolgokban, masreszt kesobb is mindenkepp jo lesz, ha mar hazakerul. Beszelni, kommunikalni tud.

      Törlés
  6. Dejó, hogy írtál róla. Sokat nézem én is, teljesen abban a hitben voltam, hogy nincs ennyire rosszul, de nagyon régen írt a blogjába :(.

    VálaszTörlés
  7. Tudom ez most nem segit es biztos otthon is megfordult az orvosok fejeben, de nem lehet az Astra valtotta ki? Itt (UK)ugye leoltottak mar vele tobb mint 30millio embert es nagyon hasonlo esetekrol lehetett olvasni. Foleg olyanoknal akiknel egyebkent is autoimmun betegseg allt fel. Miota az elso cikkek elkezdtek itt megjelenni, azota is allandoan Bezzegre gondolok.

    VálaszTörlés
  8. Szörnyü hírek...:( minden nap csak várom az írásait... hát, ezért nem jöttek a napi posztjai... annyira sajnálom... remélem gyorsan felépül! ❤

    VálaszTörlés
  9. Nagyon sajnálom, ami Bezzeggel történt. Köszönöm, hogy írtál róla!

    VálaszTörlés
  10. én is köszönöm, hogy írtál róla. paypallel küldözgetek neki, remélem, megkapja - nem szokott visszajönni semmilyen "sikertelen kézbesítés" üzenet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az enyém sem jött vissza, bár csak egyszer utaltam, de ezek szerint nála is maradt.

      Törlés
    2. igen, szerintem is rendben van a paypal, egy egyszeri eset lehetett, h nem ment át.

      Törlés