2023. január 7., szombat

anniversary

December 23-án volt az ötödik évfordulónk. Sokkal többnek tűnik, mint 5 év, annyi minden történt azóta, sokat utaztunk, három helyen laktunk, lett egy gyerekünk, aki már 2.5 éves, volt Covid, összeházasodtunk, vettünk közösen egy lakást - és most a legnehezebb, mert Barni egész családjának az életét megváltoztatta az, ami az apjával történt, és így a miénket is. Idén egyáltalán nem volt ünnep a szívünkben, és az első közös lakásunk miatt érzett öröm is eltörpült a gondok, a fáradtság és a kialvatlanság mellett. 

Így az ötödik évfordulónkra sem terveztünk semmi különöset, de aztán mégis úgy alakult, hogy én épp bent voltam a városban dél körül, Barni és Dani pedig értem jöttek autóval, és mivel a legelső randink egy ebéd volt a Kis Parázsban, teljesen spontán kitaláltuk, hogy ismételjük meg azt az első randit ott így 5 évvel később, csak most már hárman. Előtt ott voltam, mint ők, megrendeltem mindhármunk ebédjét, kicsit ücsörögtem, majd megjöttek. Annyira cukik együtt, Dani meg egy nagy adag napsütést húz maga után, bármerre megy, és ott végre, hárman, visszagondolva az első randinkra, ünnepelve egymást, a közös életünket és a család kicsi kincsét végre kicsit tudtunk örülni.

Szilveszterkor is hármasban voltunk, Barni akkor is borzasztóan szomorú, rosszkedvű és reményvesztett volt, így nem volt ünnepi hangulatunk, végül pezsgőt sem bontottunk. A lakásunkból minden irányba kilátás nyílik a környékre, és nagyon ellentmondásos érzés volt, hogy Dani mennyire élvezi a színes, pukkanó, durranó fényeket egész este, én pedig közben fel tudnék robbanni a dühtől, annyira gyűlölöm.

Annyira távolinak tűnik 2021, hogy utána kellett néznem a fotók közt meg a naplómban, hogy miket csináltunk idén, és meglepő módon rengeteg dolgot. A legjobb talán az volt, hogy voltunk két hetet Barcelonában a másfél éves Danival, ami zseniális volt, örök emlék. Januárban már miénk volt a lakás, de csak augusztusban kaptuk meg a kulcsokat, nem sokkal azután, hogy az apósom szívrohamot kapott. Barni egész évben rengeteget dolgozott, hogy legyen miből felújítani a lakást, és aztán erről szólt az ősz. December 11-én beköltöztünk, Dani pedig épp ma 2 és fél éves. 


4 megjegyzés:

  1. Hihetetlen tényleg, hogy még csak 5, és az is, hogy még csak 2,5! ❤️ Boldog(abb) újabb közös évet nektek!

    Ha nem indiszkrét, mi a "terv" Barni apukájával? Ha jól emlékszem, írtad, hogy sajnos a kilátásai nem túl jók. (Nem muszáj válaszolnod!)

    VálaszTörlés
  2. Már 5 év! Atyaég! Annyira régen (kb a blog elejétől) olvaslak? Isten éltessen Titeket sokáig boldogságban egészségben! :-) Mi idén leszünk 19 éves házasok, azt se tudom elhinni (mindig ki kell számolnom, hogy hány év is???) :-D Barni apukájánál hátha minden rendbe jön, mindig vannak csodák!!!! Dani meg cukiiiii!! Most már be merem vallani, hogy tőlünk kapta nyáron a strandon a labdát amikor cukin odajött. Csak akkor ismertelek fel, hát elállt a szavam, hogy ú ez milyen már....... :-) Gyönyörűek voltatok, teljesen olyan vagy a blogban mint az életben. :-) Boldog és szép évet Nektek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. NEM MONDOD! :D Ti voltatok extrán kedvesek, azóta is mesélni szoktam, hogy micsoda cukiság idegen kisgyereknek odaajándékozni a családi strandlabdát. ❤️

      Törlés
    2. <3 <3 <3 a mi 12 évesünknek már nem okoz akkora örömöt mint Daninak.

      Törlés