2023. február 15., szerda

boooom

Még az is van, hogy tudtuk, hogy gond van a fenti fürdőszobában, mert voltak jelei, fel is hívtam néhány hete a kivitelezőt, hogy amúgy is ígérte, hogy kijön és átnézzük, minden oké-e, meg van is gond, de azóta sem jöttek. Tegnap reggel viszont kiszúrtuk, hogy a lenti fürdőszobában beázott a sarokban a plafon. A munkálatok alatt végig a vizes szakival volt gond, tényleg semmit nem volt képes jól megcsinálni, plusz miattuk nem volt fűtés mikor beköltöztünk. Egy ideje rájöttem, hogy a fenti wc meleg (!) vízzel öblít, és két napja beázott a lenti fürink plafonja, fent a kádnál ázik valami. Így nagy valószínűséggel holnap szétrobbantják a vadiúj, gyönyörű fürdőszobánkat, azt, amit a múltkor mutattam. Azért nem vagyok ideges, mert elég volt, hogy tegnap éjjel nem aludtam emiatt, mert ha az vagyok, az sem segít, és mert a kivitelező ma megígérte a telefonban, hogy mindent kijavítanak hibátlanul, bármi is a hiba, és nekünk ez egy fillérünkbe nem fog kerülni, garanciális a javítás. Remélem, nem fog szépen lassan kiderülni mindenről a lakásban, hogy szép, szép, csak tök szar.

3 megjegyzés:

  1. jajj nagyon sajnálom, ennyit vártatok rá, hogy minden tökéletes legyen és akkor most ez :(( de bízzunk benne, hogy gyorsan és pontosan kijavítják, kitakarítanak maguk után és még jobb is lesz minden, mint elképzeltétek volna, aztán soha többet semmi gond már nem lesz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A soha többet nagyon nagy kihívás :) Akármilyen jó meg új valami, a jelenlegi termék minőségek fényében én bizony elégedett lennék ha 10 évig nem lesz semmi gond (nálunk). Itt is minden új, ráadásul mindent mi szereltünk be, még a munkások trehánysága is 100% kizárható ... és alig 3 év után a konyhai lefolyó elkezdett szivárogni. Ebből az időszakból meg 9 hónapot még itthon se voltunk... Drukkolok nektek Milonka, hogy hamar rendbe hozzák és utána egy ideig ne legyen semmi gondotok!

      Törlés
  2. Köszönjük:)! Hát igen, pár év múlva... de 2 hónap múlva?? :D

    VálaszTörlés