2023. február 12., vasárnap

the key

Még azt akartam elmesélni már régóta, csak mindig elfelejtem, mikor épp blogolok, hogy akkor, mikor ideköltöztünk (december 11.), eltűnt a váci kulcsom, a szarvasos kulcstartóval együtt. Azt gondoltam, hogy biztosan valamelyik kipakolandó dobozban van, vagy a 100 közül az egyik kabátom zsebében, de mostanra mindent kipakoltunk, minden kabátot és táskát áttapogattam, és nincsen meg sehol. Mennyire szimbolikus ez? Ezzel együtt nagyon fura, hogy mindig, mikor megyek haza Vácra, csengetnem kell. 

Megoldható, persze, mert Anyuék beengednek, és ha kell, Apu összerak nekem egy kulcscsomót megint, de többek között a bicajom lezárójának a kulcsa is rajta volt, így az ideköltözésünk óta nem is bringáztam, mert nem tudnám lezárni. Vagy vennem kell egy új lakatot, ami egy vagyon, ez egy kompakt kis Abus lakat, aminek a tartója rá van csavarozva a bicó vázára, szóval nem kell figyelni, hogy ne felejtsem itthon, vagy cipelni a táskában, hanem mindig rajta van a bicón, csak a kulcs kell hozzá, és már zárhatod is le. Nagyon hiányzik egyébként a bringázás, az én bicajomon nincsen gyerekülés, és nem is bírná el a gyerek súlyát, annyira filigrán kis darab kb egy centi vastag kerekekkel. És mivel nagyon szeretnék majd a gyerekkel együtt is bringázni, kellene nekem egy olyan bringa, ami kibírja a gyerekülést meg a gyereket is, szóval azt is le kell majd cserélnem. 

Nyilván ha lakatra nincs most pénzem, akkor bringára sincs, de amúgy a magyar Kruz bike-ok tetszenek, választhatsz bármilyen színt, de tényleg, lilát, rózsaszínt, sárgát, kombinálhatod bármilyen kiegészítőkkel különböző árkategóriákban, és hát egy lila kis cruisert egy szép, bőr Brooks nyereggel elfogadnék. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése