2023. július 11., kedd

neverending lists

Egyébként meg hatalmas nyár-feelingben vagyunk. Járunk strandolni, van a kertben is kismedence meg homokozó, a hűtőben dinnye, kukorica és jégkrém. Anyuéktól kapott egy kis sátrat, amit a kérésére a nappaliban, a lépcső alatt állítottunk fel (a lakásunk egy játszóház), és azóta fél életét abban tölti. Azt hiszem, ő is nyári gyerek lesz, mint én, nem jön zavarba egy kis hőségtől, ellenben simán lenyom egy egész napot a strandon úgy, hogy csupán néha egy kis dinnyézésre jön ki a vízből. 

Most épp Anyuéknál nyaral két napot, én meg a világ összes gyerekmentes tevékenységét felírtam a kis listámra, de egyelőre ott tartok, hogy 8-ig aludtam, megetettem és kiengedtem a szomszéd néni macskáját (aka Ficánka), a kávémmal ülök a teraszon és a harmadik blogbejegyzést írom. Kell még második reggeliznem, kimosni a cipőimet, edzőterembe menni, ebédelni, bemenni a városba kicsit szétnézni, Black Mirrort nézni stb stb. A lista végtelen. 









7 megjegyzés:

  1. annyira jó az a "bicaj a dzsungelben" kép (is) :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi:) egyébként azt a bringát sokáig el akartam adni, aztán most meg annyira jó, hogy Vácon is van mivel tekeregnem, ha Anyuéknál vagyok.

      Törlés
  2. Pofámról lesül a bőr, hogy én leszek az okoskodó anya, de ne engedd így ülni Danit, ahogy a sátorban ül, majd elküldöm a linket, ha megtalálom, micsoda károkat tud okozni.

    Mici

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ja, ez a W ülés ez egy trigger, vártam, hogy ki teszi szóvá! (nem kárhoztatlak, és én is kíváncsian várom a linket, mert érint, és úgy tudtam, stabilan járó gyereknél már nem gond)

      Törlés
    2. Én is kiszúrtam 😃 Szerencsére a kisfiam most nem csinálja... 7-8 évesen alakul ki a "végleges lábszerkezet", de nagyon nem mindegy, hogy csak így ül a gyerek, vagy csak néha (instás mozgásfejlesztős oldalakról van az infó, de Mici linkje biztos hasznosabb lesz 😊)

      Törlés
  3. 47 éve szeretek így ülni, szerencsére a hetvenes-nyolcvanas években egy "hogy lehet így ülni?!" sopánkodással mindenki túltette magát a dolgon, és a lábaim köszönik, azóta is jól vannak. (Legfeljebb már lassabban állok fel ebből a pózból mint 4-5 évesen. :D ) A kisfiadat is elviszik a lábai a végtelenbe és tovább! :-)

    VálaszTörlés